Bob Dylan in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 13 december 2006

Bob Dylan in de Heineken Music Hall

Bob Dylan speelt op zondag 8 april 2007 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop van dit concert begint zaterdag aanstaande om 10.00 uur.

De in 1941 als Robert Allen Zimmerman geboren Dylan kan met recht een levende legende genoemd worden. Met nummers als 'Blowin' In The Wind' en 'The Times They Are A-Changin" vertolkte hij als geen ander de tijdgeest van de protestgeneratie in de jaren '60, maar zijn invloed op de popmuziek reikt veel verder dan dit bewogen decennium. Bob Dylan behoort tot de meest invloedrijke muzikanten van de twintigste eeuw. Met zijn persoonlijke en poëtische teksten bracht hij de literatuur in de popmuziek en is hij een inspiratie voor vele generaties na hem.

Bob Dylan heeft bijna 50 albums op zijn naam staan, waaronder klassiekers als 'Highway 61 Revisited', 'Blonde On Blonde' en 'Desire'. Op zijn palmares staan verder een Oscar, Golden Globe en meerdere Grammy Awards. Ook is Dylan al een aantal keren voorgedragen voor de Nobelprijs voor de literatuur. Dat de inmiddels 65-jarige troubadour nog lang niet uitgeblust is, bewijst Dylan met zijn ijzersterke nieuwe album 'Modern Times', dat in menig jaarlijstje terug te vinden is.

De vorige keer dat Bob Dylan in Nederland optrad, was in oktober 2005 in Ahoy' Rotterdam.

BOB DYLAN
Zondag 8 april 2007
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: EUR 59,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere Free Record Shops, postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.