Ingezonden persbericht


persbericht

eieren zoeken in de duinen

Hampshire hospitality & leisure zorgt voor paasverwennerij

Hilversum, februari 2007 - Eén Paashaas maakt nog geen lente en vandaar dat Hampshire Hospitality & Leisure er met Pasen voor enkele tientallen zorgt. Dit unieke samenwerkingsverband van ruim 50 zeer speciale hotels viert Pasen alom in het land op een gastvrije en uitbundige wijze met een groot aantal heerlijke arrangementen waarbij de beroemdste haas van het land, paaseieren, paasbrunches en riante paasovernachtingen centraal staan.

Topservice
In de aanloop naar het Paasfeest, dat dit jaar op 8 en 9 april valt, wordt er al overal gezocht naar mooie plekjes om de eieren te verstoppen. Want Pasen is natuurlijk bij uitstek een feest om ook de kinderen te verrassen en de hotels van Hampshire Hospitality & Leisure spelen daar dit jaar weer op een creatieve manier op in. Niet zo vreemd want de verwenlocaties van Hampshire Hospitality & Leisure kenmerken zich al jaren door een warme ambiance, een topservice en een inspirerende omgeving.

Eieren
Om in het noorden te beginnen: Grand Hotel Opduin - Hampshire Classic in De Koog op Texel biedt een Paasarrangement van minimaal 3 overnachtingen met onder andere een feestelijk paasontbijt, eieren zoeken in de hoge blonde duinen bij het terras van Grand Restaurant Opduin en een 'Easter High Tea' met muziek. De Paashaas zal de kinderen uiteraard een bezoekje brengen met een Paassurprise. Zuidelijker is het Pasen wat de klok slaat bij Hotel & Residence De Draak - Hampshire Classic in Bergen op Zoom, terwijl ook Hampshire Hotel - Green Park in Leidschendam van alles op het programma heeft staan. Uitgebreid brunchen, eieren verven, ravotten over het strand, het Binnenhof bekijken waar het nieuwe kabinet inmiddels aan de slag is gegaan. De tram naar Den Haag (10 minuten) stopt voor de deur.

Keukenhof
Hampshire Hotel - De Witte Raaf in Noordwijk heeft behalve een lekker Paasfeest natuurlijk ook een Keukenhof Arrangement met een fiets en een kaartje voor het bloemenparadijs. Aan de andere kant van het land in Ruurlo is de paasbrunch van Hampshire Hotel - Avenarius bijna net zo beroemd. In de Orangerie van Kasteel Huize Ruurlo een paasverrassing en entertainment voor de kinderen.

Fietsen
Nog zuidelijker is er een grote Paasverwennerij in Grand Hotel Voncken - Hampshire Classic in Valkenburg in Zuid-Limburg. Hampshire Hotel - 108 Meerdervoort in Den Haag haalt de lente in huis met een fietshuur voor 1 dag inclusief een goedgevulde Paaspicknickmand. Heerlijk de residentie verkennen in de frisse lucht. Gezond en leerzaam want Den Haag is ook een cultuurstad met boeiende musea als het Mauritshuis. Fietsarrangementen zijn er ook op de Veluwe bij Hampshire Inn - Landgoed Stakenberg in Elspeet. Drenthe en de Achterhoek, leveranciers van pareltjes aan Nederlandse natuur, mogen in dit overzicht niet ontbreken. Hotel & Restaurant Lubbelinkhof - Hampshire Classic in Odoorn stelt in Drenthe bij het Paasarrangement zelfs één dag een comfortabele fiets met 7 versnellingen beschikbaar. Alle hunebedden op één dag moet dan geen probleem meer zijn. En in de Achterhoek is natuurlijk een wandeling over De Lochemse Berg opgenomen in het Vrolijke Feestdagen Arrangement van Hampshire Hotel - Bon 'Aparte in Lochem/Barchem.

De Paasarrangementen zijn beschikbaar vanaf E 99,-.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.