Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Paasbrunch in jubilerend toprestaurant

Stijlvol Pasen aan tafel in Hotel de l'Europe

Amsterdam, maart 2007 - Op Paaszondag, 8 april, kunnen liefhebbers van royaal culinair genieten, aan tafel gaan voor een uitgebreide en smakelijke Paasbrunch in het 75 jarige toprestaurant Excelsior, van het befaamde hotel de l'Europe.

'Paas'eiergerechten
Tussen 11 uur 's ochtends en twee uur 's middags kunt u uit de heerlijkheden van een aangekleed buffet uw keuze maken voor het voor- en nagerecht, met daar tussen het hoofdgerecht, dat bij u aan tafel uitgeserveerd wordt. Uiteraard zal de keukenbrigade zich uitleven om verrassende 'Paas'eiergerechten op tafel te toveren.

75 jaar historie
De Paasbrunch is een van de bijzondere gelegenheden waarmee het jubileumjaar van restaurant Excelsior extra luister krijgt. Excelsior bestaat dit voorjaar exact driekwart eeuw. De eerste vermelding van Excelsior was in maart 1933. De menukaarten uit die tijd zijn verdwenen, maar uit de overlevering weten we dat ook toen niets minder dan werd nagestreefd. En dat dat met succes was, moge blijken uit het feit dat 75 jaar later nog immer de tafels worden opgemaakt voor lunch- en dinergasten - op exact de zelfde locatie.

De prijs voor de Paas brunch is E 50 per persoon (E 65 inclusief een glas champagne als aperitief). Kinderen 2 tot 12 jaar E 25. Voor reserveringen kunt u bellen naar 020-5311705, of per e-mail contact opnemen: hotel@leurope.nl.

Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 2-8. Het hotel ( 21 éénpersoonskamers, 56 tweepersoonskamers, 17 junior suites, 5 suites en één bruidssuite) is lid van The Leading Hotels of the World. Het restaurant Excelsior is lid van de Alliance Gastronomique, een samenwerkingsverband van 37 toprestaurants in Nederland en België. Hotel de l'Europe staat voor 110 jaar historie, traditie en stijl en maakt van gastvrijheid een kunst. Bel voor reserveringen naar 020-53 11 779 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.