Ingezonden persbericht


Azotod De Meern
Persbericht
15 januari 2007

Programma Paasrock 2007 bekend

In 2007 vindt er voor de 24e keer, en na drie jaar afwezigheid, weer Paasrock plaats in Azotod De Meern. ` Op 8 april zullen duizenden fans de weg naar de bekende tent naast Azotod weer weten te vinden. Enthousiaste reacties nadat bekend werd dat Paasrock weer terugkomt. Nóg enthousiastere reacties bij het zien van het programma.

Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 deuren open

16:00 Seven
De Haagse rockband Seven (bestaande uit ex-leden van o.a. Anouk, Kane, Keith Caputo, Candy Dulfer, Relax en Postmen) timmert hard aan de weg. Seven brak in 2006 door met het nummer 'Walk On Water', won een Essent Award en stond op diverse festivals, waaronder Lowlands. Een goede 5-koppige nieuwkomer op Paasrock 2007.

17:30 Intwine
In 2002 gevormd door 5 studenten van de Tilburgse rockacedemie. De zanger Roger Peterson werd met zijn kleine verschijning en geweldige stem in eerste instantie vooral bekend door Idols, waar hij vroegtijdig uitstapte. De eerste single 'Happy' was al gelijk de grote doorbraak voor deze Nederlandse rockband. Onlangs is hun nieuwste album uitgekomen en touren ze door het hele land en is Paasrock dit voorjaar het enige optreden die de heren geven in de omgeving Utrecht.

19:00 Boris
Hij besloot mee te doen aan Idols omdat hem dat een perfect platform leek om zijn talent aan een groter publiek te presenteren en daarin krijgt hij al snel gelijk, want Boris kwam, zag en overwon. Boris heeft als geen ander een zuiver muziekhart en gevoel voor soul. 'Rely On Me' is de titel van het debuut album dat binnen vier dagen een gouden status kreeg. Boris heeft zelfs het podium mogen delen met souldiva Angie Stone, met wie hij samen het nummer 'Stay for a While', vertolkte. En dat terwijl hij nog aan het begin van zijn carrière staat.

20:30 Di-Rect
Vier jonge gasten uit Den Haag, drie succesvolle albums, een vierde album op komst en - vooral - heel veel energie en power. Ook zij stonden eerder op Paasrock en op veler verzoek staan ze er in 2007 weer. 'Inside My Head', 'Just The Way I Do' en 'Rollercoaster' zijn slechts enkele hits. Vanaf januari staan zij in diverse theaters voor een theatertour.

22:00 Van Dik Hout
Van Dik Hout is weer van start gegaan ! Na een sabbatical year stonden ze traditiegetrouw in een uitverkocht Paradiso, maar ook tijdens de 8 uitverkochte Ahoy' concerten 'Vrienden van Amstel Live' wisten ze het publiek weer op de banken te krijgen. De band behoeft weinig introductie. Nederpop en Paasrock lieveling pur sang. Al meerdere keren waren deze heren bij Paasrock te vinden. Hits als 'Stil In Mij', 'Als Geen Ander' en 'Alles Of Niets'; iedereen kan ze inmiddels meezingen. Na de afgelopen rustperiode is deze band weer van plan volop te gaan knallen in 2007!

23:30 Band Zonder Banaan
In welk hokje je deze Brabantse band ook wil plaatsen, het resultaat is gelukkig altijd hetzelfde, een kolkende feestende massa. Ook in 2007 zal deze bijzondere mix van Nederlandstalige rock en een theatrale performance Paasrock naar een absoluut kookpunt leiden. Deze zevenkoppige dwaze band bestaat al ruim 12 jaar en hebben festivals als Pinkpop en Lowlands reeds op hun naam staan. Hun nieuwste cd 'De Muur' is maar weer het bewijs dat deze heren in staat zullen zijn ieder tent volledig uit hun dak te laten gaan.

In totaal biedt Paasrock plaats aan tenminste 3.500 bezoekers. Kaarten zijn voor ¤ 29,50 (exclusief ¤ 1,- ,- voorverkoopkosten) te verkrijgen vanaf 22 januari bij Kees Visscher in De Meern, De Brouwerij in Vleuten, Van Rooijen in Harmelen, Mad in Woerden, Mado in Montfoort, Seventytoo in IJsselstein, Plato In Utrecht, Filmclub Utrecht-Parkwijk, Filmclub Maarssen en Adrie de Lange in Kockengen.

EINDE PERSBERICHT

---

NOOT AAN DE REDACTIE
Beeldmateriaal
Persfoto Di-Rect: http://www.atproductions.com/gfx/persfoto/Di-rect_persfoto_2005.jpg Persfoto Van Dik Hout: http://www.atproductions.com/index.php?page_id=63 Persfoto Intwine: http://web.agentsafterall.nl/aaa/image.php?tabel=bands&soort=persfoto&id=264

Heeft u vragen en/of opmerkingen staan wij u natuurlijk graag te woord: Azotod De Meern, contactpersoon:
Jelmer van den Bosch
030-6663403 / 06-24561544
j.van.den.bosch@casema.nl

Wij vernemen heel graag van u als u het persbericht wilt plaatsen in uw medium. Wilt u geen persbericht meer ontvangen over Paasrock 2007 vernemen wij dat ook graag. Onderstaand meer achtergrondinformatie aan te treffen.

Namens Azotod's Paasrock,

Hartelijke groeten,
Andre Baars

---

Andre Baars
deBeschaving
GSM: 06 514 290 23
E-MAIL: andre@debeschaving.nl

Web: www.debeschaving.nl Post: Postbus 211 3454 ZL DE MEERN