Ingezonden persbericht


Persbericht

14 maart 2007

Muzikant Wervelband smeedt achterhoekse band samen

Muzikanten uit verschillende kerken uit de omgeving van Zelhem zijn door muzikant Dennis van de Molen samengesmeed tot een fantastische band die op 1e paasdag zondag 8 april tijdens de Grote Regionale Paasviering hun tweede optreden geeft. Van de Molen is muzikant in de Wervelband die vooral in de christelijke wereld heel bekend is. Iedereen is op deze dag van harte uitgenodigd.

Met kerst gaf de regionale band, die de naam 'Paasband' draagt, hun eerste optreden. Van de Molen: ,,Dat optreden was een groot succes. Veel mensen waren onder de indruk van de professionaliteit van het programma.'' Ook dit keer staat de bezoeker een mooi programma te wachten waar onder anderen directeur van vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld Gerhard Hobelman de bezoekers toespreekt.

Dennis van de Molen is muzikant in de Wervelband. Deze band is in de christelijke wereld heel bekend en treedt bij allerlei grote evenementen op zoals het Flevo Festival waar duizenden jongeren op af komen.

De Grote Regionale Paasviering vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld, Aaltenseweg 11 te Zelhem. Iedereen is vanaf 16.00 uur van harte uitgenodigd en de toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden om de kosten te dekken. Meer informatie over dit evenement en andere evenementen die op het conferentiecentrum plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.



Ingezonden persbericht