Time : 09:30:00
Date : 04 April 2007
Sender Name: Cap47

PERSBERICHT - 40% korting in alle Concept Fashion Stores als Tom zondag wint

40% korting in alle Concept Fashion Stores als Tom zondag wint

Concept Fashion Store steunt Tom Boonen. En dit doen deze trendy kledingwinkels op een opzienbarende manier. De 9 winkels geven maar liefst 40% korting aan hun klanten als Tom zondag De Ronde Van Vlaanderen wint! "Als Tom wint, winnen onze klanten ook", is hun motto. Bovendien wordt de wedstrijd uitgezonden op de TV schermen in de winkels. Van hevige fans gesproken!

Concept Fashion Store, de plaats bij uitstek tijdens de Ronde Van Vlaanderen, voor iedereen

Elke Concept Fashion Store wordt op zondag 8 april omgetoverd tot een multifunctionele ruimte. De vrouwen kunnen shoppen op paaszondag, een buitenkansje. De wielersportfanaten (lees: de mannen) kunnen tijdens het shoppen de Ronde Van Vlaanderen volgen in de winkel. En als klap op de vuurpijl krijgen alle kopers 40% korting als Tom Boonen als eerste over de eindstreep gaat. Driedubbel feest.

40% korting, de voorwaarden

Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan deze actie verbonden om alles in goede banen te leiden. De korting wordt enkel gegeven als Tom Boonen de officiële winnaar van de Ronde van Vlaanderen 2007 is. Ze is geldig voor de aankopen die gedaan werden tijdens het Ronde Van Vlaanderen-weekend op zaterdag 7 april en zondag 8 april tot 15u30. Aan de kassa moeten de Tom Boonen fans het codewoord TOM BOONEN vermelden. Dan pas krijgen ze een stempel op het kassaticket. Geen stempel betekent geen recht op de mogelijke korting.

En als Tom wint

Als Tom dan inderdaad wint, mogen de klanten met hun afgestempelde kassatickets terugkomen naar de Concept Fashion Stores tussen 9 en 19 april en krijgen ze de extra 30% korting in de vorm van geschenkbonnen die 6 maanden geldig zullen zijn. Van 31 maart tem 9 april zijn er namelijk Fashion Days' bij Concept Fashion Store en krijgt iedereen hoe dan ook reeds een korting van 10%. Dus mocht Tom De Ronde niet winnen, dan hebben de klanten van Concept Fashion Store in ieder geval een mooie troostprijs !

Concept Fashion Store, 9 winkels, 30 merken

Concept Fashion Store is een winkel met vrijetijdskleding van een hogere prijsklasse voor mannen en vrouwen. Er worden een 30-tal bekende merken verkocht. De winkels zijn gevestigd in gans Vlaanderen en bevinden zich om meer precies te zijn in Schelle, Lochristi, Dendermonde, Waasmunster, Deinze, Zomergem, Kuurne, Kampenhout en last but not least Geraardsbergen. U weet wel, de stad van De Muur.

Uiteraard zijn naast De Ronde-liefhebbers en de Concept Fashion Store-liefhebbers ook alle mensen van de pers welkom om een kijkje te komen nemen en dit voor, tijdens of na De Ronde. Iedereen wordt tijdens het Ronde-weekend vergast met een hapje en een drankje ! De Ronde Van Vlaanderen wordt er in een extra mooi kleedje gestoken op zondag 8 april van 10u tot 18u.

Contactpersoon voor meer informatie :
Karel De Cock
zaakvoerder
tel nr: 0475701481
e-mail: karel@conceptfashiongroup.be

URL: http://www.conceptfashion.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL