Politie Limburg-Zuid
Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616

1. Limburg Zuid
2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Bert Boosten
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( zondag 8 april 2007
Opmerkingen ( geen

Heerlen; mishandeld met bierglas

In de nacht van zaterdag op zondag raakte een 20-jarige inwoner van Roermond in zijn gezicht gewond toen hij in de uitgaansgelegenheid aan de Beitel in Heerlen, met een bierglas werd geslagen.

Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwonding laten behandelen.

Medewerkers van de uitgaansgelegenheid hielden de vermoedelijke dader, een 21-jarige inwoner van Heerlen aan en droeg hem aan de politie over.

Het slachtoffer was in de gelegenheid per ongeluk tegen de Heerlenaar opgelopen, waarna deze hem op zeker moment met een kapot bierglas in zijn gezicht stak.

De verdachte is ingesloten. De politie stelt een onderzoek in.

Valkenburg; man belemmert blaastest

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Cauberg in Valkenburg, een 24-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden, omdat de man politiemensen belemmerde toen die aan blaastest van zijn vriendin afnamen.

De Rotterdammer zat samen met zijn 44-jarige vriendin uit Delft in een auto. De vrouw die achter het stuur zat moest een blaastest ondergaan. Toen de Rotterdammer zich met het werk van de politiemensen bleef bemoeien, werd hij aangehouden. De vrouw bleek teveel alcohol op te hebben. Zij blies 1,4 promille. Tegen haar wordt, evenals tegen haar vriend, ook proces-verbaal opgemaakt.

Stein; diefstal computers uit bedrijf

Zaterdagavond omstreeks 22.10 uur werden bij een inbraak bij een bedrijf aan de Mauritsweg in Stein diverse computers gestolen.

De daders vernielden meerdere ruiten op de eerste verdieping van het gebouw. Uit diverse kantoorruimtes werden computers en lcd-schermen weggenomen.

De politie stelt een onderzoek in.

Brunssum; inbraak bij supermarkt

Onbekenden hebben zaterdagavond omstreeks 23.25 uur ingebroken bij een supermarkt aan de Kennedylaan in Brunssum.

Een getuige die gezien had, dat er aan de voorzijde een ruit was vernield, waarschuwde de politie. De daders hebben het pand vermoedelijk verlaten via een nooddeur aan de zijkant van de zaak. Wat de dieven hebben buit gemaakt is nog onduidelijk. In ieder geval hebben zijn een computer met lcd-scherm meegenomen.

De politie stelt een onderzoek in.

---- --