Radiostation R54 zamelt geld in voor KWF

Veel Bekende Nederlanders werken mee aan actie voor KWF Kankerbestrijding

HILVERSUM, 20070408 -- Het nieuwe landelijke jongerenstation Radio R54 zamelt middels een speciale reeks radiouitzendingen vanuit Hilversum geld in voor KWF Kankerbestrijding. Vele bekende Nederlanders werken aan de actie mee door een persoonlijk item van zichzelf ter veiling beschikbaar te stellen. De opbrengst gaat rechtstreeks naar KWF. Onder de bekende Nederlanders zijn onder andere: Giel Beelen, Tony Eijk, Johan Vlemmix, Hanny, Thorvald de Geus, Sanne Heijen, Gigi Ravelli, Astrid de Jong, Bas van Toor, en zangeres Liz Kay,. Zij stelt een kledingstuk uit haar videoclip beschikbaar ter veiling.


Tony Eijk stelt een zelfgetekende potloodtekening beschikbaar. Dit item moet minimaal 75 euro opbrengen. Bieden kan via kwf@radio54.nl of via een smsje naar kwfactie -spatie- bericht naar 3663 (40 eurocent per bericht)

De actie loopt nu 4 weken en daar de Omroep Radio R54, welke een aantal weken geleden een uitzendlicentie heeft verkregen via het Commissariaat Voor De Media, nog niet echt bekend is in radioland, loopt de actie nog niet zo goed. In de digitale collectebus op www.radio54.nl zit sinds het begin van de actie nog maar ¤ 165,- Het station wil aan het einde van de actie toch minimaal ¤ 10.000,- opgehaald hebben voor KWF. De speciale KWF uitzendingen zijn elke zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur te horen via www.radio54.nl en is speciaal voor deze gelegenheid met medewerking van Canal Digitaal ook te horen via de schotel via het netwerk van Canal Digitaal.



Radio 54 Kicks Ass