Marianne Faithfull ook naar Utrecht

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Marianne Faithfull kom volgend voorjaar voor twee concerten naar Nederland. De dag voor het concert in Groningen dat vorige week is aangekondigd, staat de Engelse zangeres in Vredenburg in Utrecht. Beide concerten maken deel uit van de 'Acoustic Tour - Songs of Innocence and Experience - 2007' tournee. De voorverkoop voor het concert in Utrecht dat plaats vindt op 9 april, start aanstaande donderdag om 10.00. De voorverkoop voor het concert in De Oosterpoort op 10 april is reeds gestart.

Marianne Faithfull heeft op 17 jarige leeftijd haar eerste succes met 'As Tears Go By'. Daarna scoort zij hits met nummers als 'Summer Nights', 'The Ballad of Lucy Jordan' en 'Sweetheart'. De laatste jaren werkt zij samen met onder anderen Damon Alburn (Blur/Gorillaz), Nick Cave en P.J. Harvey, die haar beschouwen als de godmother of rock noir, en die alle drie meewerkten aan Faithfull's meest recente album 'Before the Poison' (2004). In het najaar werd bij Faithfull een beginnend stadium van borstkanker ontdekt en werden haar concerten afgelast. Inmiddels is zij succesvol behandeld en voldoende hersteld om weer op tournee te gaan.

Marianne Faithfull
Woensdag 9 april 2007
Vredenburg - Utrecht
Entree: EUR 44 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur.

Donderdag 10 april 2007
Oosterpoort - Groningen
Entree: EUR 28,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.30 uur.

Kaartverkoop start aanstaande donderdag om 10.00 uur door door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (