Gemeente Geertruidenberg


Dongeburghdag, 9 april

Langs de oevers van De Donge in de gemeente Geertruidenberg, komt het project Dongeburgh tot leven. Op maandag 9 april zetten alle deelgebieden van het project, die volop in ontwikkeling zijn, hun deuren voor u open.

Van 11.00 tot 16.00 uur bieden de projectontwikkelaars van de Vesting, Heereland en Rivierzicht Noord en Zuid u een uitgebreide blik in de bouwkeuken van de nabije toekomst.

Programma:

Markt - Geertruidenberg

Bruisend Geertruidenberg presenteert zich in en om de tent op de markt. Museum De Roos en de VVV zijn open, torenbeklimming van de Geertruidskerk en stadswandelingen, presentaties stedenbouwkundige B. Welmers, op de koffie bij de burgemeester.

De Vesting - Geertruidenberg

Bekijk volledig ingerichte modelwoningen op het Brandepoortbastion, informatie en start voorinschrijving woningen Oranjebastion, terug in de tijd met de Bergsche Battery, springkussen voor de kinderen.

Heereland - Raamsdonksveer

Veerse gezelligheid met het Schipperskoor en ijscokar, rondleidingen naar Sandoel en Heereplein, rondvaartboten voor oversteek Donge, St. Bavo Vaandelzwaaiers.

Rivierzicht Zuid - Raamsdonksveer

Start verkoop Zuiderveste in de villa, live muziek (troubadour), ponyrijden voor kinderen, kindersnuffelmarkt op Keizersdijk.

Rivierzicht Noord - Raamsdonksveer

Proef de sfeer van wonen aan het water, palingrokerij, presentaties Rivierzicht Noord, info en maquette in showroom Ford, muzikale aankleding door Havenkoor Vissershang.

Verder zijn in Raamsdonksveer en Geertruidenberg de winkels geopend, hebben veel terrassen live-muziek en is er voldoende gratis parkeergelegenheid.