TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 06-04-2007

Televisie
STERREN.NL
Uitzending maandag 9 april
Nederland 1- 10.30-12.00 uur en 14.00-16.00 uur

PRIMEUR: 'STERREN.NL' OP NEDERLAND 1

STERREN.NL, het digitale themakanaal van de TROS met uitsluitend Nederlandse muziek, is op tweede paasdag (maandag 9 april) ook te zien in de dagprogrammering van Nederland 1. Normaal gesproken worden de programma's van STERREN.NL alleen uitgezonden achter de decoders of via de etalagekanalen van de meeste kabelmaatschappijen én via internet (www.sterren.nl), maar nu kunt u de mooiste clips uit de selectie van STERREN.NL gewoon zien bij de TROS op Nederland 1. Een vertrouwde manier van kennismaken met de muziek van STERREN.NL. De uitzendingen zijn van 10.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Op STERREN.NL zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, de beste Nederlandse artiesten te zien en te beluisteren. Naast clips en uitzendingen uit het rijke TROS-archief als de vele TROS Muziekfeesten, de reeks 'Voor alle Fans' en bijzondere concerten is er ruimte voor nieuw materiaal en biedt STERREN.NL aanstormend Nederlands muziektalent een podium op de 24-uurs muziekzender. TROS-presentatrice Angela Esajas wordt hét gezicht van STERREN.NL. 'VJ' Angela heeft in de studio gesprekken met artiesten en maakt 'muzikale' reportages vanuit het land.

STERREN.NL is één van de zeventien digitale themakanalen van de Publieke Omroep die in het najaar van 2006 zijn gelanceerd.

Je hoort ze, je ziet ze op STERREN.NL!