persberichten Rijn & Venen, 12.30 uur

Utrecht, 09-04-2007

Aanrijding letsel

KAMERIK - Op de Ingenieur Enschedeweg vond een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. Hierbij raakte de fietser gewond.

Rond 14.00 uur reed een 41-jarige man in zijn auto vanuit de richting Breukelen in de richting van Woerden. Plotseling stak een 70-jarige fietser de weg over en reed met zijn fiets tegen de zijkant van de auto aan. Hierdoor kwam de fietser ten val en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis worden gebracht. In de auto bleef iedereen ongedeerd.

Rijden met een rijontzegging

VINKEVEEN - De politie heeft zaterdagmorgen een man aangehouden omdat hij met een rijontzegging toch in zijn auto reed.

Tijdens de surveillance kreeg een 32-jarige man uit Mijdrecht op de Baambrugse Zuwe een stopteken omdat hij een auto inhaalde op een stuk waar een inhaalverbod geldt. De bestuurder kon zich niet legitimeren. Tevens bleek uit de politiesystemen dat de man geen rijbewijs meer had. Hij werd voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Bootje gestolen

WOERDEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 april één man aangehouden omdat hij een bootje had ontvreemd.

Bij de politie kwam omstreeks 00.20 uur een melding binnen dat een bootje werd weggenomen aan de Kromwijkerkade. Op weg naar de melding zagen agenten een 17-jarige jongen met een fiets lopen die afgesloten was. De jongen werd gecontroleerd. Om het stuur van de fiets hing een kabel van een buitenboordmotor. De agenten dachten in eerste instantie één van de verdachten te pakken te hebben.

Al snel bleek het om de eigenaar van het bootje te gaan. Uiteindelijk kon de politie een 19-jarige man uit Bodegraven aanhouden voor de diefstal. Van de medeverdachte is de identiteit bekend bij de politie.

Kentekenplaat van politieauto ontvreemd

MIJDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal van een kentekenplaat van een opvallende politieauto.

Op de vroege zaterdagochtend van 7 april waren agenten bezig met werk in het bureau in Mijdrecht aan de Anselmusstraat. Rond 06.10 uur werden de agenten getipt dat zojuist iemand de kentekenplaat van de opvallende politieauto had afgetrokken. Onderzoek in de omgeving leverde geen verdachte(n) op. De politie is op zoek naar getuigen van deze diefstal. Heeft u informatie, belt u dan met het bureau Maarssen, tel.: 0900 - 88 44.

De politie zoekt getuigen

MAARSSEN - De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over een bestuurder die in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 april een motorscooter heeft achtergelaten ter hoogte van de Pauwenkamp.

Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op het fietspad tussen Pauwenkamp en het Bisonspoor. Ter plaatse bleek uit verklaringen van getuigen dat een bestuurder uit de bocht gevolgen was en met zijn motorscooter in het water terecht gekomen was. De onbekende bestuurder kon op eigen gelegenheid uit het water komen en liep weg richting het Bisonspoor. De motorscooter werd uit het water getakeld. Uit eerste onderzoek bleek dat de scooter mogelijk van diefstal afkomstig is. Het slot was opengebroken en het framenummer verwijderd. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, belt u dan met het bureau Maarssen, tel.: 0900 - 88 44.



Laatst gewijzigd 09-04-2007 12:24