Ingezonden persbericht



Nieuwe website Interstate Audio.

Tijdens de Musik Messe heeft Interstate Audio zijn compleet nieuwe website www.interstateaudio.nl geintroduceerd.
Interstate Audio is de distributeur voor de benelux van Numark, Slappa, Ortofon, Xcilica, Sefour, Freefloat en hun eigen merk Prodjuser. De website is onderworpen aan een totale digitale facelift en is gereed gemaakt voor de toekomst.
Met een totaal nieuwe indeling is de site een stuk toegankelijker geworden en wordt informatie een stuk sneller gevonden. Vanaf de homepage kan de bezoeker direct naar het merk klikken en eenmaal op de produktoverview pagina is het eenvoudig kiezen door middel van de fotos die getoond worden.
Alles is zo visueel mogelijk gemaakt door het gebruik van foto's in plaats van tekst te gebruiken.
Tevens is het nu mogelijk gemaakt om per product verschillende downloads zoals online manuals in het Nederlands, softwareupdates, specificatie sheets en filmpjes te downloaden.
In de nabije toekomst worden hier ook videomanuals aan toegevoegd. Voor de dealers is er een dealersectie en een download sectie waar allerlei soorten media en prijslijsten vandaan gehaald kunnen worden. Tevens is er voor de consument een nieuwsbrief waar men zich op kan abonneren, zij zullen dan op de hoogte worden gehouden van al het productnieuws,
ook zullen er dmv de nieuwsbrief acties verschijnen met leuke kortingen, softwareupdates en nieuwe downloads zullen natuurlijk ook in de nieuwsbrief worden meegenomen.