Gemeente Leeuwarden

Gratis naar `An Inconvenient Truth' van Al Gore

Bron: gemeente Leeuwarden (28-03-2007) Vanaf dinsdag 10 april is de film `An Inconvenient Truth' van Al Gore gratis te zien in Bioscoop Cinema aan de Nieuwestad te Leeuwarden. `An Inconvenient Truth' is de verfilming van de multimediapresentatie die Al Gore, voormalig vice-president van de Verenigde Staten, in vele steden in de wereld heeft gegeven. Met deze film wordt het onderwerp van klimaatverandering voor iedereen toegankelijk. Op een indringende manier maakt de film duidelijk dat onze samenleving in de toekomst geconfronteerd zal worden met een verscheidenheid aan natuurrampen, zeker als we niet direct tot aanzienlijke vermindering van de uitstoot van broeikasgassen overgaan. De film heeft bij politici en beleidsmakers grote indruk achtergelaten en wordt door velen niet voor niets de meest angstwekkende film uit de filmgeschiedenis genoemd.

Alle voorstellingen in Bioscoop Cinema te Leeuwarden beginnen om 19.00 uur, behalve de voorstellingen op de zondagen. Deze starten om 16.00 uur.

Reserveer gratis kaarten via de kassa van Bioscoop Cinema in Leeuwarden (telefoon 058-2 137765). Doe dat wel snel, want het aantal kaarten is beperkt. Vol is vol.