Gemeente 's-Hertogenbosch

28-03-2007
Kom naar de Jongerenbijeenkomst 'Festivals' en geef je op als vrijwilliger!

Dinsdag 10 april 2007 vindt er een jongerenbijeenkomst plaats in concertzaal W2 (Boschdijkstraat 100, 's-Hertogenbosch). Vorig jaar hebben de meiden van All in The Mix de DOE-geld prijsvraag gewonnen (EUR 10.000,-) die de gemeente ieder jaar uitschrijft. Van dit bedrag en andere sponsoring organiseren zij op 21 april 2007 een jongerenfestival op de Parade. Het festival biedt een mix van cultuur, sport en recreatie. Daarnaast vindt zaterdag 5 mei het Noord-Zuid Bevrijdingsfestival plaats. Wendy Moonen (organisatie bevrijdingsfestival) is druk bezig met het organiseren van een jongerendebat dat die dag op het Kerkplein plaatsvindt. Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te zijn bij het All in The Mix festival of wil jij graag jouw stem laten horen tijdens het Noord-Zuid Bevrijdingsfestival? Kom dan zéker naar deze bijeenkomst!

Programma

De bijeenkomst begint om 19.00 uur en het programma van deze avond is gevarieerd. Als eerste informeert Wendy Moonen de jongeren over het jongerendebat op 5 mei aanstaande. Daarna vertelt Najia El Alaoui (All in The Mix) over de organisatie, inhoud en programmering voor alle betrokkenen en geïnteresseerden. Vanaf 21.00 uur is er een afsluitende borrel. De bijeenkomst is gratis bij te wonen!

Meer informatie

Heb je interesse om deze avond bij te wonen? Dat kan en kom gewoon langs! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Indra Deckers (Jongerencontactambtenaar van de gemeente 's-Hertogenbosch), tel. (073) 615 98 41 of e-mail inde@s-hertogenbosch.nl