Disneyland Parijs organiseert auditie via CWI


03.04.2007 / 10:25 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Centrum voor werk en inkomen

Centrum voor werk en inkomen

http://www.cwinet.nl

Op dinsdag 10 april organiseert Disneyland Resort Parijs in samenwerking met CWI/EURES een talenten-auditie in het Dance Centre 'Olympia' in Amsterdam. Disneyland is op zoek naar Disney-karakters, steltenlopers, parade dansers, bungee jumpers, vlaggendragers en poppenspelers.

Disneyland zoekt entertainers met goede dans- en acteerkwaliteiten die Disney-karakters kunnen spelen en parades kunnen lopen. Men is ook op zoek naar mensen die in vaardigheden zoals goochelen en steltlopen getraind kunnen worden. Enthousiaste en energieke kandidaten, die deel uit willen maken van de magie van Disneyland, worden uitgenodigd om te reageren via een CWI-vestiging bij hen in de buurt. Ze kunnen zich ook op de auditiedag zelf melden bij het Dance Centre 'Olympia'.

De casting vindt plaats op dinsdag 10 april in het Dance Centre 'Olympia', Bellamystraat 49-51, Amsterdam. De aanvang is 10.00 uur. Wie de auditie met succes doorstaat, gaat dezelfde dag op voor een sollicitatiegesprek.

Deelnemers moeten afkomstig zijn uit de Europese Unie en dienen voor hun aanmelding bij CWI een geldig legitimatiebewijs te tonen. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Kandidaten mogen niet korter zijn dan 142 cm en niet langer dan 192 cm.

CWI/EURES
Disneyland Parijs werkt bij het zoeken naar personeel in Nederland samen met CWI. De afdeling EURES van CWI selecteert geschikte kandidaten uit heel Nederland en faciliteert de selectiedagen voor Disneyland Parijs.


Noot voor de redactie,