Gemeente Woerden


* Servicenormen

Verbetering speelvoorzieningen Molenweg

04 apr 2007
Speelvoorzieningen achter speeltuin De Robbedoes in Zegveld worden verbeterd. Benieuwd naar de plannen? Kom dinsdag 10 april naar de informatieavond.
Jongeren betrokken bij ontwikkelen plan
Het begon allemaal met het idee van een jeugdige inwoner uit Zegveld. Ook tijdens de planvorming zijn met jongeren verschillende varianten en ontwerpen besproken.

Hun voorkeur gaat uit naar een:

* kunstgrasvoetbalveld/basketbalveld

* panna-voetbalkooi op het huidige terrein

Een deel van het omliggende terrein krijgt een tegelbestrating. Doelgroep voor het verbeterde speelterrein zijn jongeren van 8 tot 18 jaar.

Speelplaatsenbeleid
De plannen passen binnen het speelplaatsenbeleid van de gemeente en het bestemmingsplan. Bij het maken van de plannen is rekening gehouden met het huidige gebruik van het speelveld en het zoveel mogelijk voorkomen van overlast.

De financiering van het plan komt van twee kanten. Naast de gemeente heeft ook het dorpsplatform, via het het VSB-fonds, geld beschikbaar gesteld voor het speelveld.

Informatieavond
Wilt u meer weten over dit plan?
Kom dan dinsdag 10 april naar de informatieavond in de Milandhof van 19.15 tot 20.00 uur.

U kunt dan het ontwerp bekijken en vragen stellen aan vertegenwoordigers van de werkgroep en gemeente. Ook kunt u uw reactie op de plannen geven. Aan de hand van de ingediende reacties wordt een belangenafweging gemaakt en het ontwerp zonodig aangepast.