Gemeente Woerden


* Servicenormen

Verkeersveiligheid in Zegveld

Veilig Verkeer begint bij jezelf! Dat is het thema tijdens een speciale avond over verkeersveiligheid in Zegveld. U bent van harte uitgenodigd actief mee te denken aan mogelijke oplossingen. Gaat de u aan het hart? Kom dan 10 april a.s. naar de thema-avond in de Milandhof te Zegveld, het programma start om 20.00 uur. Thema-avond verkeersveiligheid Zegveld
De inwoners van Zegveld hebben in de afgelopen jaren een aantal knelpunten aangedragen rond de verkeersveiligheid in hun dorp. De gemeente en het dorpsplatform Zegveld organiseren daarom een thema-avond over verkeersveiligheid in Zegveld. Het thema van de avond is: Veilig Verkeer begint bij jezelf!

Tijdens de thema-avond kunt u actief meedenken aan mogelijke oplossingen. Het gaat daarbij vooral om hoe u zélf kunt bijdragen aan de verkeersveiligheid. Uiteraard helpt de gemeente mee als er (beperkte) fysieke maatregelen nodig zijn.

Gaat de verkeersveiligheid in Zegveld u aan het hart? Kom dan 10 april a.s. naar de thema-avond in de Milandhof te Zegveld, het programma start om 20.00 uur.