Dienstenbond CNV

Nieuws

Ledenbijeenkomst DistriQ

5 april 2007
Categorie: algemeen nieuws dibo, nieuws homepagina dibo

Door: a.digiacomorusso

Enige tijd geleden heeft CNV Media u geïnformeerd over de stand van zaken rondom de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden van de medewerkers die onder de grafimedia cao vielen. Wij zouden de stand van zaken graag met u persoonlijk bespreken en willen u daarom uitnodigen voor een ledenbijeenkomst.

Bijeenkomst
De leden bijeenkomst zal plaatsvinden op: 10 april om 17.00 uur. Locatie: kantine Wagenparkbeheer (dit is de oude kantine boven de garage).

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de vakbonden.

Gespreksonderwerpen
De bijeenkomst zal geheel in het teken staan van de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden van de grafimedia chauffeurs zoals uitgevoerd door uw ondernemingsraad. Het gaat hier onder andere om de harmonisatie zoals die in het najaar plaats heeft gevonden. Bij deze harmonisatie bent u onder andere uw koffiegeld kwijt geraakt. Tevens zal de recente harmonisatie waarbij uw ATV dagen afgekocht zijn aan de orde komen.

Heeft u naar aanleiding van deze uitnodigingen nog vragen of opmerkingen? Neem contact op met uw bestuurder Agostino Di Giacomo Russo tel 055-577 26 40 of per e-mail:
a.digiacomorusso@remove-this.cnvdibo.nl