Politie Groningen

Dinsdag 10 april 2007

Provincie Groningen, 10-04-2007

Groningen: hennepplantage ontmanteld

De politie heeft maandagnacht in de Rabenhauptstraat in Groningen een hennepplantage ontmanteld. Getuigen zagen enkele personen op het dak van het pand lopen en waarschuwden de politie. Toen de politie aan kwam troffen zij niemand op het dak. Zij zagen in het pand wel een hennepplantage. In totaal werden 632 planten aangetroffen. Deze zijn samen met andere materialen van de plantage vernietigd. De politie heeft de 29-jarige eigenaar van het pand aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Groningen: rijbewijzen ingevorderd

De politie heeft maandagavond op de Europaweg vijf rijbewijzen ingevorderd. De automobilisten reden ruim 100 km/u, terwijl op dit deel van de Europaweg een maximum snelheid van 50 km/u geldt. Vijf andere automobilisten hadden geluk. Zij bleven net onder de overschrijding van 50 km/u, maar kunnen wel een forse boete verwachten. De politie maakt proces-verbaal op tegen de automobilisten.

Provincie Groningen: snelheidscontroles

De politie heeft maandag op diverse plaatsen een snelheidscontrole gehouden.

Stadskanaal, HJ Kniggestraat: aantal geregistreerde voertuigen: 228, aantal overtredingen: 113, hoogst gemeten snelheid: 86 km/uur, maximum toegestane snelheid: 50 km/uur.

Winschoten, Grintweg: aantal geregistreerde voertuigen: 564, aantal overtredingen: 62, hoogst gemeten snelheid: 83 km/uur, maximum toegestane snelheid: 50 km/uur.



Laatst gewijzigd 10-04-2007 9:44