Ingezonden persbericht


Persbericht

Kroll breidt zijn wereldwijde recovery-diensten uit naar Nederland

~ Nederlands kantoor en in-house laboratoria bieden volledige lijn data recovery-diensten ~

Hoofddorp, 10 april - Kroll opent zijn nieuwste full-service Ontrack® Recovery laboratorium en cleanroom in Nederland. Kroll is het enige bedrijf in de Benelux om een dergelijke volledige suite van recovery-oplossingen aan te bieden. Hierdoor kan hij overal data herstellen, op elk moment en van vrijwel ieder systeem, opslag- of media-apparaat ongeacht de manier waarop de data verloren is.

Het computergebruik per persoon groeit sterk in de Benelux. Het nieuwe kantoor biedt zijn klanten een lokale, efficiënte en veilige dienst voor hun data recovery-wensen. De recovery-oplossingen van het bedrijf omvatten zijn Remote Data Recovery(TM) service, In-Lab Data Recovery service, doehetzelf Ontrack Recovery software, het partnerprogramma en een evaluatiepakket vooraf.

Kroll voegde recentelijk verschillende Europese data recovery-lokaties toe door de overname van Ibas Holdings ASA, een toonaangevende Noorse aanbieder van data recovery, dataverwijdering en digitaal forensisch onderzoek. Kroll biedt nu data recovery in meer dan 22 landen klantenservice in 13 talen. Met meer dan 150 engineers over de wereld, investeert het bedrijf in technologie en technieken om de recovery-tijd te versnellen en de recovery-mogelijkheden te verbeteren.

"Nederland is een belangrijk knooppunt voor transport en veel van de grotere OEMs en dienstenaanbieders zijn hier gevestigd. Het is dus een ideale lokatie voor het verder uitbouwen van onze positie als wereldwijd leider in de data recovery-industrie", vertelt Rob Douben, country manager van Kroll Nederland. "Omdat wij het breedste aanbod van data recovery-diensten en software-oplossingen bieden, kunnen Nederlandse bedrijven nu bouwen op een betrouwbare en gevestigde expert in hun eigen achtertuin. Dit is cruciaal in het geval van dataverlies en iedere seconde telt."

Doordat het bedrijf wil blijven groeien, heeft het verschillende nieuwe kantoren in de laatste vier jaar geopend waaronder: Berlijn in september 2003, Madrid in februari 2004, Atlanta-Georgia en Austin-Texas april 2004, Wenen, Katowice in Polen februari 2005, Toronto-Canada in mei 2005, Brisbane in Australië in augustus 2005, Moskou in juli 2006 en Houston-Texas in augustus 2006.

Het kantoor van Kroll Nederland is gevestigd in Holland Office Center, Kruisweg 825c in Hoofddorp. Bel voor meer informatie over Kroll en zijn Ontrack Recovery-producten met telefoonnummer: 0800 5 765 565 of kijk op www.ontrackrecovery.nl

(373 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kroll en Ontrack Recovery

Kroll ( http://www.kroll.com ) is een wereldwijd leider in risk consulting. Het biedt een breed scala aan diensten op het gebied van onderzoek, intelligence, finance, beveiliging en technologie waarmee klanten risico's kunnen terugbrengen, problemen oplossen en kansen kunnen benutten. Het hoofdkantoor bevindt zich in New York. Met kantoren in meer dan 65 steden in ruim 25 landen heeft Kroll een multidisciplinair team van meer dan 3.900 medewerkers. Zijn klantenkring bestaat onder andere uit advocatenkantoren, financiële instellingen, corporaties, non-profit instellingen en overheidsinstanties.

Ontrack Recovery is de grootste en meest ervaren wereldwijde aanbieder van data recovery-diensten en oplossingen. Het bedrijf kan verloren of gecorrumpeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terughalen met zijn doe-het-zelf, remote en in-lab oplossingen dankzij zijn honderden eigen tools en technieken. Ontrack Recovery is een merknaam van Kroll.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok bij LEWIS, het IT PR bureau. Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

-------------------------------

LEWIS Communications BV - KvK 14066694 - Hoevenweg 29 - 5652 AW - Eindhoven