Nieuwe InterRail Passen nu Online te koop

10.04.2007 / 11:02 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Interrailnet.com

Interrailnet.com

Nieuwe InterRail Passen nu Online te koop

UTRECHT, Nederland, April 10 /PRNewswire/ --
Interrail is nu voor elke Europese ingezetene online verkrijgbaar. De officiële InterRail website www.interrailnet.com start online verkoop op 2 april. Deze datum valt samen met de introductie van het nieuwe Interrail concept.

Het InterRail concept is in 1972 in het leven geroepen met als doel het voor mensen gemakkelijk te maken de vrijheid te ervaren van het reizen per trein door Europa. InterRail is een samenwerkingsverband van Europese spoorwegen. De spoorwegen hebben besloten om het management onder de Eurail Group G.I.E., gevestigd in Utrecht, Nederland, te centraliseren. Eurail is eenzelfde product als InterRail voor niet-ingezetenen van Europa. Eurail.Com B.V., dochteronderneming van de Eurail Group, is verantwoordelijk voor de opzet en het beheer van de e-commerce kanalen voor InterRail an Eurail.

"We startten de Eurail.Com website voor de verkoop van Europese treinpassen aan de overzeese markt in 2004 en is met een omzet van 18 miljoen Euro in 2006 zeer succesvol gebleken. We zijn nu dan ook zeer verheugd om deze website voor de thuismarkt te lanceren", aldus Paulien Pierik, Eurail.Com's Managing Director.

"Ik heb zelf in de jaren 90 van de vorige eeuw twee keer met InterRail gereisd. Het waren mijn leukste reiservaringen tot nu toe. Je hebt de flexibiliteit en de vrijheid om je reisplan onderweg aan te passen en reizigers van alle landen van Europa te ontmoeten. Je kan alle belangrijke Europese hoofdsteden, zoals Berlijn, Wenen, Parijs en Rome bezoeken, maar ook naar kleine dorpjes in Hongarije en Griekenland gaan."

Onze klanten kunnen nu rechtstreeks bij onze gebruikersvriendelijk online winkel terecht, van waaruit de passen direct, binnen 5 werkdagen, naar onze klanten in heel Europa worden gestuurd. InterRailNet.Com blijft de officiële informatiebron voor wat betreft alle InterRail producten.

Het aanbod van InterRail producten is herzien om meer flexibiliteit voor onze klanten te creëren. InterRail heeft de zone-structuur opgeheven en vervangen door een InterRail Global Pass, die geldig is op alle treinen van de 30 aaneengesloten landen. Voor degene die slechts een klein deel van Europa willen verkennen heeft InterRail de One Country Pass in het leven geroepen. Deze pas is (met uitzondering van Montenegro) beschikbaar voor alle landen die deelnemen aan het InterRail programma. Er zijn passen van verschillende tijdsduur beschikbaar, van weekendtrips tot een maand lang Europa verkennen.

(x) De spoorwegen van de volgende landen nemen deel aan het InterRail programma: België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Macedonië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Zweden.

Contact:

Contact: Paulien Pierik: Managing Director, Eurail.Com B.V., Tel.: +31-0-30-7508-393, p.pierik@eurail.nl