Interactieve campagne T-Mobile rond mobiel internet

10.04.2007 / 11:05 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: T-mobile

T-mobile

http://www.t-mobile.nl

T-Mobile introduceert 'Wendy' die de hoofdrol speelt in een nieuw internetspel: Wendy's Wereld. Via korte komische filmpjes begeleidt Wendy de speler naar verschillende locaties, waarbij ze gebruik maakt van internet op haar mobieltje. Door middel van hints
-die Wendy ook achterlaat op Hyves- is te achterhalen wáár ze naar toe gaat. Wie de eindbestemming van Wendy op www.wendyswereld.nl ontdekt, maakt kans op een mobiele telefoon. Vanaf 10 april geeft T-Mobile drie maanden lang dagelijks één Nokia N73 weg.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands: 'Steeds meer mensen ontdekken hoe gemakkelijk en leuk het is om op hun mobiel te kunnen internetten. Dat geldt niet alleen voor zakelijke gebruikers, maar in toenemende mate ook voor consumenten. Met de komst van hippe toestellen die geschikt zijn voor mobiel internetgebruik, wordt internetten op je mobieltje steeds aantrekkelijker voor een breder publiek. Met mobiel internet is het gemakkelijk om overal het laatste nieuws te bekijken, e-mail te checken, iets te 'googlen' en contact te onderhouden met vrienden via communities als Hyves. Aan de hand van het spel in Wendy's Wereld laten we zien hoe handig mobiel internet kan zijn in het dagelijkse leven.'

Samenwerking met Hyves
Hyves speelt een belangrijke rol binnen Wendy's Wereld. Wendy heeft een eigen profielpagina wendyswereld.hyves.nl, die wordt gebruikt om tijdens het spel een hint op het profiel van de speler te plaatsen. Andere Hyvers kunnen een krabbel achterlaten op het profiel van Wendy. Bijzonder is de video gadget die op Wendy's Hyves staat. Dit is een gepersonaliseerde video die Hyvers kunnen downloaden en op hun profielpagina kunnen zetten. Bezoekers van deze profielpagina zien hun eigen profielfoto dan terug in de video. Wendy werkt haar profielpagina dagelijks bij. Via een e-mail applicatie in Wendy's Wereld is het spel ook eenvoudig door te sturen naar anderen.

web'n'walk
Consumenten die met een mobiele telefoon overal willen internetten en e-mailen, kunnen kiezen voor web'n'walk abonnement van T-Mobile. Met Pocket Internet Totaal betaalt de gebruiker 9,50 Euro per maand incl. BTW, waarmee zij onbeperkt kunnen internetten.

Over T-Mobile
Met een jaaromzet van 1,138 miljard euro en ruim 2,55 miljoen actieve klanten in Nederland (31 december 2006) bekleedt T-Mobile een stevige nummer 3 positie op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Priscilla Tomasoa
Woordvoerder
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl