Deelgemeente Charlois Rotterdam

Lentecampagne Rotterdamse Zwembaden

Onder het motto We zijn er weer.en met veel meer! organiseren de 13 Rotterdamse zwembaden van dinsdag 10 april tot en met zondag 6 mei hun lentecampagne.

Hierbij zijn weer gratis (bad)eendjes te krijgen, de bezoekers kunnen mee doen aan de Lente Loterij en de zwembaden bieden weer tal van lenteactiviteiten aan.

Wegens het grote succes van vorig jaar hebben de (bad)eendjes besloten weer in de 13 Rotterdamse zwembaden terug te keren. Dit keer met hun jongen!

Van dinsdag 10 april tot en met zondag 6 mei ontvangen de bezoekers bij aankoop van een zwemkaartje en tegen inlevering van een ingevulde actiebon een gratis (bad)eendje! Elke week geven de zwembaden een ander eendje weg, dus zwemmen is sparen.

Bovendien doen bezoekers, door het invullen en inleveren van de actiebon, automatisch mee met de Lente Loterij, waarbij ze kans maken op een jaarabonnement zwemmen voor het hele gezin, een 12-badenkaart of een I-pod Nano. Bezoekers slaan hiermee twee vliegen in één klap, want zwemmen is niet alleen gezond en goed voor lichaam en geest, maar levert ook nog iets op.

Bezoekers kunnen de actiebon gratis afhalen bij één van de 13 zwembaden of downloaden van de website www.rotterdamzwemt.nl, evenals een gratis eendenringtone voor op de mobiele telefoon.

Het programma met de lenteactiviteiten van de zwembaden, waaronder een badpakkenshow, lenteknutselen en een ballonnenoplaatfestijn kunnen bezoekers verkrijgen bij het zwembad van hun keuze of via de site www.rotterdamzwemt.nl. Deze site geeft ook informatie over de zwembaden en bevat een overzicht van alle adressen.

13 Rotterdamse zwembaden

Alle zwembaden in Rotterdam, vier Sportfondsenbaden en negen baden van Sport en Recreatie, zijn verenigd in de Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden (SPRZ). Deze Stichting zorgt jaarlijks voor de gezamenlijke promotie van de 13 Rotterdamse zwembaden. Op deze manier probeert zij jong en oud te interesseren voor één van de zwemsporten of zwemmen in het algemeen. Vanwege de verbouwing van zwembad IJsselmonde nemen dit jaar slechts 12 baden deel aan de campagnes.