Persberichten Eemland zuid, 11.30 uur

Utrecht, 10-04-2007

Overval op horecagelegenheid

AMERSFOORT- Op maandagavond werd een overval gepleegd op een horecagelegenheid. Twee gewapende mannen kwamen binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Er werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt en de verdachten verdwenen weer. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844, Eemland zuid.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op maandagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. De 31-jarige man uit Amersfoort werd op de Brabantsestraat gecontroleerd en hij bleek te hebben gedronken. Op het bureau blies hij 730 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg tevens een rijverbod.

Geweld in het verkeer

AMERSFOORT- Op maandagavond kreeg een automobilist klappen van een andere automobilist. Omstreeks 22.20 uur ontstond er een verkeersconflict tussen een 26-jarige automobilist uit Amersfoort en een 26-jarige man eveneens uit Amersfoort. Op de Valutaboulevard stapt de 26-jarige uit Amersfoort uit en sloeg zijn leeftijdsgenoot een aantal keer. Er werd bij de politie aangifte gedaan en na onderzoek kon de politie de geweldpleger aanhouden.