Nieuwe Web 2.0 kenniswebsite, al direct een groot succes

10.04.2007 / 11:43 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mijnkring

Mijnkring

Nieuwe kenniswebsite voor de dagelijkse zaken al direct een groot succes

Deze week is de Web 2.0 community 'MijnKring' officieel van start gegaan. Tijdens de testfase in de afgelopen 2 maanden, heeft de site al ruim 50.000 unieke bezoekers getrokken en dagelijks komen daar een paar duizend bij!

'MijnKring' is opgezet volgens het Web 2.0 principe (volledig interactief). De bezoekers kunnen op de website allerlei nuttige tips en adviezen terugvinden waar ze in het dagelijkse leven mee te maken hebben. Of het nu gaat om klussen, mannen- en vrouwenzaken, huisdieren, geldzaken, koken, auto's, lifestyle, gezond- en fit leven en 50plus zaken. Alles is er terug te vinden.

Als bezoekers zelf een vraag hebben, kunnen zij deze stellen en wordt deze vervolgens weer door andere bezoekers beantwoord. 'MijnKring' is er voor en door de gebruikers. De site wordt dus zelf onderhouden door de bezoekers en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Er wordt ook veel over producten en diensten van bedrijven van gedachte gewisseld, hetgeen 'MijnKring' ook een interessant leerplatform voor fabrikanten maakt. Op de website kunnen zij realtime leren van wat er binnen hun doelgroepen leeft. Daarnaast kunnen zij ook vragen stellen aan hun doelgroep.