Ingezonden persbericht


Trend Micro als eerste beveiligingsleverancier gecertificeerd voor Windows Vista

Nieuwe versie Trend Micro PC-cillin Internet Security significant verbeterd

Utrecht, 10 april 2007 - Trend Micro, marktleider in netwerkantivirus- en internetcontentbeveiliging, heeft als eerste beveiligingsleverancier het officiële predicaat 'Certified for Vista' ontvangen van Microsoft. Het consumentenbeveiligingsproduct Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007, versie 15.3, Certified for Vista, is een totaaloplossing voor pc's en beschermt tegen virussen, spyware, hackers en phishing.

Dankzij het 'Certified for Vista'-logo kunnen gebruikers van het nieuwe besturingssysteem Microsoft Windows Vista ervan op aan dat de Trend Micro-oplossing naadloos samenwerkt met Vista en optimale bescherming biedt tegen aanvallen van buitenaf.

Luc Eeckelaert, Business Unit Manager bij Trend Micro: "Deze door Microsoft verkregen status gaat een stap verder dan het aan vele andere partijen toegekende 'Works with Vista'-embleem. Het geeft niet alleen aan dat PC-cillin goed werkt met Vista, maar dat het ook de door Microsoft uitgebreide technische validatietesten heeft doorstaan. Hiermee laten we onze klanten zien ze ook in de toekomst optimaal te kunnen beschermen."

De nieuwste versie van PC-cillin is gecertificeerd voor gebruik met Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium en Windows Vista Ultimate (zowel de 32- als de 64-bits versie). Trend Micro raadt gebruikers van eerdere versies van PC-cillin aan om eerst te upgraden naar versie 15.3 voordat ze de overstap maken naar Vista. Dat kan bij bestaande abonnementen kosteloos door de volgende stappen te doorlopen (download- en verwijderlinks beschikbaar via www.trendmicro.nl).


1. Zoek / Noteer uw PC-cillin Internet Security-serienummer. U hebt deze nodig voor het installeren van Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007.
2. Verwijder uw huidige versie van PC-cillin (na de uninstall-procedure moet u de computer opnieuw opstarten).
3. Download de Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007 Installer.
4. Kies 'Opslaan' en sla het bestand op uw desktop op (bureaublad).
5. Na download, klik OPEN - nu begint de installatie.
6. Volg de stappen en verstrek alle gevraagde informatie in.
7. Typ uw serienummer in.

8. Klik op 'Voltooien' om de installatie af te sluiten.

###

Over Trend Micro, Incorporated
Trend Micro, Incorporated is toonaangevend op het gebied van veilig beheer van content en bedreigingen. Trend Micro, dat in 1988 werd opgericht, voorziet individuen en organisaties in alle soorten en maten van bekroonde beveiligingssoftware, -hardware en -services. Trend Micro, dat zijn hoofdkantoor heeft in Tokio en over vestigingen in meer dan 30 landen beschikt, biedt oplossingen die worden verkocht via wederverkopers, Value-Added Resellers (VAR's) en serviceproviders over de gehele wereld. Bezoek voor aanvullende informatie en evaluatieversies van Trend Micro-producten en -diensten onze website www.trendmicro-europe.com.

Trend Micro en het t-ball-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Trend Micro, Incorporated. TrendLabs is een servicemerk van Trend Micro, Incorporated. Alle overige bedrijfs- of productnamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke rechthebbenden.

Voor meer informatie en het opvragen van beeldmateriaal of testproducten:

Trend Micro
Mireille Boetje
Telefoon: +31 30 210 63 33
E-mail: Mireille_Boetje@trendmicro.co.uk

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Anja Breunis / Kirsten van de Groep
Tel.: 030 6565 070
E-mail: trendmicro@lvtpr.nl