Ingezonden persbericht


Persbericht

10 april, 2007

PC Tools ontvangt Checkmark Security-certificaat voor zijn anti-spyware en antivirus programma's

West Coast Labs certificeert Spyware Doctor en PC Tools AntiVirus voor goede functionaliteit en prestaties

PC Tools' Spyware Doctor en AntiVirus-software hebben het Checkmark Security-certificaat ontvangen na een uitvoerige evaluatie. West Coast Labs heeft ervoor gezorgd dat op dit moment het Checkmark Security-systeem een van de belangrijkste certificeringen ter wereld is. Het systeem wordt al ruim tien jaar als zeer betrouwbaar ervaren door klanten en experts. Het verzorgt 'best practices' en onafhankelijke tests van producteffectiviteit en prestaties.

"We zijn heel tevreden dat onze producten de standaarden van de industrie hebben behaald. Onafhankelijke evaluaties zijn zeer belangrijk om klanten te overtuigen van de kwaliteit van onze beveiligingsproducten", vertelt Michael Greene, vice-president Product Strategie bij PC Tools. Dit is de eerste keer dat PC Tools het Security certificaat ontvangt, voor zowel level 1 en 2 van deze AntiVirus-producten.

PC Tools heeft onlangs de nieuwe versie 5.0 van Spyware Doctor geïntroduceerd. Deze software omvat de effectieve antivirus-software en heeft nu ook het Checkmark Security certificaat gekregen.

Over PC Tools
PC Tools is een leverancier van beveiligingssoftware en biedt producten zoals Spyware Doctor en andere anti-spyware producten. PC Tools is marktleider in real-time anti-spyware, beveiliging en tools. PC Tools' beveiligingsproducten zijn wereldwijd beschikbaar en al ruim 100 miljoen keer gedownload.

Het PC Tools Malware Research Centre monitort trends en opkomende spyware-ontwikkelingen en levert beveiligingsoplossingen voor de consument en het bedrijfsleven. De malware-database is volledig geïntegreerd met Spyware Doctor's scanning- en real-time systeembeveiliging-tools. Hierdoor is Spyware Doctor één van de meest effectieve anti-spyware producten op de markt. PC Tools heeft het hoofdkantoor in Sydney en andere kantoren in San Fransisco, Londen, Dublin, Melbourne en Kiev. PC Tools heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs, resellers en retailers.

Voor meer informatie over PC Tools kunt u contact opnemen met Magida Ezzat, Marketing Coordinator: Tel: +61 3 969 3576
E-mail: magida@pctools.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ingrid van den Nieuwenhof bij LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com