Gemeente Aalburg


Toegangskaarten voor bezoek Koningin Beatrix aan Woudrichem Koninginnedag Woudrichem.jpg

Hare Majesteit de Koningin bezoekt op 30 april aanstaande de gemeente Woudrichem. Van 10.00 uur tot 11.00 uur is de Koningin met leden van de Koninklijke familie te gast in de vesting van Woudrichem.

De zeven oranjeverenigingen, buurtverenigingen, scholen, koren, muziekkorpsen, nog meer vrijwilligers en de Gemeente Woudrichem maken op dit moment het programma voor het bezoek.

Zij maken er samen een groot feest van.

De vesting van Woudrichem kan maar een beperkt aantal bezoekers opnemen. Dat aantal ligt rond de 15.000 personen.

Inmiddels weet de gemeente Woudrichem hoeveel inwoners van Woudrichem graag aanwezig willen zijn in de vesting op 30 april.

Bij deze nodigt de gemeente Woudrichem nu ook van harte inwoners van de beide buurgemeenten uit.

Bent u inwoner van de gemeente Aalburg of Werkendam en wilt u aanwezig zijn bij het bezoek van de Koningin op 30 april? Dan kunt u een toegangskaart ophalen in het gemeentehuis van uw gemeente.

De kaarten zijn op te halen:

In het gemeentehuis van Aalburg op dinsdag 17 april van 08.30 tot 20.00 uur

In het gemeentehuis van Werkendam op woensdag 18 april van 09.00 tot 19.00 uur

Het aantal kaarten is uiteraard beperkt.

U wordt verzocht een legitimatiebewijs te tonen.

Bij het afhalen van de kaarten dient u door te geven of u per fiets komt of gebruik gaat maken van de speciale pendelbussen.

Hebt u als inwoner van Aalburg en Werkendam een toegangskaart voor de pendelbus, dan kunt u in de ochtend van 30 april naar industrieterrein De Rietdijk rijden. Daar rijden voor u speciale pendelbussen naar de vesting van Woudrichem. Over de tijden waarop de bussen rijden wordt u geïnformeerd als u uw toegangskaart komt ophalen.

De gemeente Woudrichem raadt inwoners van de beide buurgemeenten met een toegangskaart overigens uitdrukkelijk aan om zo veel mogelijk per fiets naar de vesting te komen. Een fietsenstalling is voorzien in de Jacoba van Beierenstraat.

Inwoners uit Aalburg en Werkendam met toegangskaart mogen vanaf 08.00 uur de Vesting in.

Graag tot ziens in Woudrichem