Gemeente Den Haag

Vanaf dinsdag 10 april a.s. begint het onderhoud van het asfalt aan de Hengelolaan. Het deel tussen de Dedemsvaartweg en de Leyweg krijgt een nieuwe laag asfalt. De voorbereidende werkzaamheden duren tot en met vrijdag 4 mei. Aansluitend wordt dit deel van de Hengelolaan van maandag 7 tot en met zaterdagochtend 12 mei a.s. geasfalteerd.

Voorbereidende werkzaamheden
Van dinsdag 10 april tot en met vrijdag 4 mei vinden de voorbereidende werkzaamheden plaats. Er wordt dan aan de trottoirbanden, parkeerhavens en de goten langs het asfalt gewerkt. In verband met de veiligheid van de werknemers wordt de Hengelolaan tijdelijk als éénrichtingsweg ingericht. Het verkeer vanaf de Dedemsvaartweg richting de Leyweg kan doorrijden. Verkeer van de Leyweg richting de Dedemsvaartweg wordt omgeleid door middel van borden. Indien de voorbereidende werkzaamheden na 4 mei nog niet zijn afgerond dan vinden de resterende werkzaamheden plaats na 12 mei (na het asfalteren).

Asfaltering
Het asfalteren gebeurt van maandagochtend 7 mei 06.00 uur tot en met zaterdagochtend 12 mei 06.00 uur. De Hengelolaan tussen de Dedemsvaartweg en de Leyweg is dan geheel afgesloten voor al het verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Leyweg, Meppelweg, Dedemsvaartweg en de Melis Stokelaan. Deze omleiding staat met borden aangegeven. Voetgangers en fietsers kunnen gewoon langs het werk lopen en rijden.

Meer informatie
Meer informatie over het onderhoud van de wegen in Den Haag, is te vinden op de website www.denhaag.nl/wegonderhoud.