KNHS


Wedstrijddebuut Alice Naber en Reedijks La Cru
10 april 2007

Ermelo (KNHS) - In het Franse Compiègne heeft Alice Naber haar wedstrijddebuut gemaakt met de voorheen door Jan van Beek gereden La Cru. De eigenaren van dit paard, waarmee Van Beek vorig jaar succesvol was op het WK in Aken, besloten eerder dit jaar la Cru toe te vertrouwen aan Alice.
Het wedstrijddebuut van de combinatie begon voorspoedig. Alice vertelt: De dressuur ging goed en in de cross heb ik echt genoten. Het is natuurlijk super om een paard over te kunnen nemen dat zo fijn loopt. Ik heb wel meer paarden die al op niveau liepen van mensen overgenomen, maar daar was eigenlijk altijd wel iets mee. La Cru is een ongecompliceerd paard dat heel fijn gereden is. Op de ochtend voor het springen vond ik dat la Cru iets gevoelig was aan een oude blessure en ik wilde daar geen enkel risico mee nemen. Ik had iets twijfel en dan moet je het gewoon niet doen. La Cru staat weer goed op stal en we zullen dit na laten kijken om daarna optimaal verder te kunnen werken.
Over het optreden van haar andere paard, Coral Estate Plutos, is Alice tevreden. Met het resultaat hebben we een kwalificatie in een lange twee-ster, nu kunnen we verder werken richting Boekelo.

Kijk voor alle uitslagen op www.cci-compiegne.com