Postbank

Postbank verkoopt Toyota AYGO binnen enkele seconden Binnen tien seconden meer dan honderd kopers
10 april 2007
Amsterdam, 10 april 2007 - De Rentepuntencampagne van de Postbank is vandaag zeer succesvol van start gegaan. Binnen tien seconden waren er meer dan honderd gegadigden via internet en telefoon die de Toyota AYGO wilden kopen. Er kon er maar een de eerste zijn. De Toyota AYGO is vanaf vandaag te koop voor de helft van de adviesprijs; de andere helft betalen klanten met hun gratis gespaarde Rentepunten. Er is gedurende de actieperiode van zes weken één Toyota AYGO per dag te koop. Morgenochtend om 09.00 uur is de eerstvolgende mogelijkheid. Vincent van den Boogert, directeur Postbank: "Dit unieke aanbod laat goed zien dat sparen bij de Postbank naast spaarrente nog veel meer oplevert. Met gratis gespaarde Rentepunten kunnen klanten sinds 2006 in de Voordeelwinkel allerlei artikelen voor de helft van de adviesprijs kopen en nu dus zelfs een auto. We hebben bij de actie gekozen voor de Toyota AYGO, omdat deze auto onze klanten een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding biedt. De adviesprijs van de Toyota AYGO is 8.990 euro en kan nu dus aangeschaft worden voor 449.500 Rentepunten en EUR 4.495 plus EUR 504,- bijkomende kosten. Zo is het al mogelijk om voor minder dan vijfduizend euro een nieuwe auto te rijden."
Rentepunten
Postbankspaarders krijgen bij hun spaarrekening * Rentepunten waarmee ze artikelen kunnen kopen voor de helft van de adviesprijs plus Rentepunten. Het sparen van Rentepunten gaat automatisch en is gratis. De klant ontvangt de Rentepunten naast de spaarrente. Voor elke euro aan spaarrente krijgt de klant 100 Rentepunten. Hoe meer de klant spaart, hoe meer Rentepunten hij opbouwt. Dit biedt een extra voordeel voor Postbankspaarders.
De Voordeelwinkel
In de Postbank Voordeelwinkel betalen klanten de helft van de adviesprijs via hun girorekening en de andere helft met gratis Rentepunten. Er zijn momenteel zo'n tweehonderd producten in de Voordeelwinkel te vinden in zeer uiteenlopende categorieën zoals elektronica, tuinartikelen en huishoudelijke artikelen. Er zijn al producten vanaf 1 euro plus Rentepunten. Het assortiment wordt doorlopend ververst en aangevuld. Zo kan elke spaarder wel een goede besteding vinden voor zijn Rentepunten.
Toyota AYGO
Postbankspaarders kunnen de Toyota AYGO kopen via de Postbank Voordeelwinkel, zowel online als via de telefoon. Er is gedurende de actieperiode een Toyota AYGO per dag te koop. Het afleveren van de auto gebeurt door de lokale Toyota dealer. De Toyota AYGO heeft een
1,0 liter benzinemotor met een vermogen van 68 pk (50 kW) en beschikt over een energielabel A waarmee de overheid 1.000 euro milieusubsidie verstrekt, welke in de normale adviesprijs van 8.990 euro is verrekend. De AYGO kent een aantrekkelijk verbruik en heeft daardoor een lage gecombineerde CO2-uitstoot van 109 g/km.

Meer informatie over de Rentepunten en de Toyota AYGO is te vinden op . Op www.toyota.nl is eveneens informatie te vinden over de Toyota AYGO.