Gemeente Geldrop-Mierlo


OOK MANNELIJKE FOTOMODELLEN GEZOCHT!

De gemeente is op zoek naar mensen die gefotografeerd willen worden! Wij gebruiken deze foto's onder andere voor onze folders, de gemeentegids en op onze website. Vorige keer waren het vooral ambtenaren die op de foto's stonden, deze keer willen we graag onze burgers op de foto zetten. Wilt u fotomodel zijn voor een ochtend of middag? Of vindt uw zoon of dochter dit leuk? Laat het ons weten! We zoeken mensen van alle leeftijden. We hebben al behoorlijk wat aanmeldingen van vrouwen en kinderen. Wij vragen ook mannen om op onze oproep te reageren!

DE FOTODAG

De `fotosessie' ie gepland op donderdag 3 mei. 's Ochtends maakt fotograaf Marco Magielse foto's van 09.00-12.00 uur, 's middags van 13.00-16.00 uur. De foto's worden zowel in Geldrop als in Mierlo gemaakt. De fotograaf fotografeert u in alledaagse situaties, bijvoorbeeld op de markt of in de bibliotheek. Het kan ook zijn dat u `poseert' bij een monument of in een park. Het gaat om ú, dus u hoeft geen professioneel model te zijn.

AANMELDEN

U kunt uzelf of uw kind(eren) aanmelden bij de gemeente. Als u mee wilt doen, kunt u vóór maandag 23 april bellen naar Silla van der Linden van de afdeling Bestuurszaken en veiligheid, telefoon (040) 289 38 35. Zij noteert uw gegevens en uiteraard laat zij u weten wat precies de bedoeling is.

Als u mee doet, krijgt u van ons als dank een aardigheidje!