Ingezonden persbericht


Bij dit persbericht is fotomateriaal beschikbaar

Persbericht

AXIANS ontvangt belangrijke awards van Cisco

~ nieuwe initiatieven en sterke groei voornaamste redenen voor erkenning ~

Utrecht, 10 april 2007 - Netwerkspecialist AXIANS heeft de prestigieuze award 'Silver Partner of the Year in the Benelux' ontvangen van Cisco. Deze award is toegekend op basis van zowel erkenning uit de markt als van Cisco zelf over het afgelopen jaar. Daarnaast heeft Cisco tijdens de Partner Summit 2007 in Las Vegas AXIANS beloond met de awards 'IPC Partner EMEA' en 'IPC Partner worldwide'.

De Silver Partner of the Year Award is de hoogst haalbare prijs die toegekend kan worden aan een Silver Partner. Het is het derde jaar op rij dat AXIANS Nederland in de prijzen valt. In 2004 was zij Advocacy Partner of the year en in 2005 werd de Channel Satisfaction Excellence prijs veroverd. Naast klanttevredenheid wordt er in het selectietraject voor de award onder andere gekeken naar de omzetgroei en werkwijze van de partners. Het Management Team van Cisco onderstreept met deze erkenning het vertrouwen in AXIANS die het afgelopen jaar de vraag naar bedrijfsoplossingen en services sterk heeft doen stijgen.

Rene Oskam, Directeur Channels bij Cisco: "AXIANS heeft een sterke groei laten zien als Solutions Partner door het opbouwen en toepassen van kwalitatief hoogstaande kennis over de gehele breedte van de Cisco-portfolio. AXIANS vertaalt deze kennis steeds opnieuw naar onderscheidende maatwerkoplossingen die optimaal aansluiten op de wensen van klanten. De Silver Partner Award is een terechte beloning voor de onverminderde focus en inzet van AXIANS."

"Uiteraard zijn we erg trots dat we naast erkenning van onze klanten en uit de markt ook het volledige vertrouwen van Cisco krijgen", zegt Willem Holterman, Managing Director bij AXIANS. "Het ontvangen van deze award bewijst dat onze aanpak de juiste is en we werken er hard aan om het lopende jaar nog succesvoller te zijn met het aanbieden, implementeren van onze innovatieve solutions met onze specifieke services aan onze klanten."

(305 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over AXIANS
AXIANS, onderdeel van VINCI Energies, is één van de grootste netwerkintegratoren van Europa. Het bedrijf heeft zich toegelegd op de advisering, verkoop, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige netwerk-, beveiligingsinfrastructuren, VoIP- en netwerkmanagementoplossingen, waaronder IP-services management.

AXIANS zoekt altijd naar mogelijkheden om de beschikbaarheid en beheersbaarheid van het netwerk te verhogen en de total-cost-of-ownership te verlagen. Het bedrijf heeft gedegen kennis van technische oplossingen en werkt hiervoor samen met gerenommeerde partners. Zo is AXIANS o.a. gecertificeerd als Cisco Silver Partner, Nortel Gold Partner, Lucent Business Partner, Infoblox Premium Partner, HP Networking Partner, Check Point Value Added Solution Partner en Trend Micro Premium Partner.

Voor meer informatie over AXIANS, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.axians.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: cathelijnev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com