Ingezonden persbericht



- - - - - - - - - - -
PERSBERICHT

- - - - - - - - - - -
Gebruik WiFi internet aanzienlijk gestegen

Het gebruik van draadloos internet in cafés, restaurants, hotels, jachthavens, campings en sportkantines is aanzienlijk gestegen. In verhouding tot afgelopen jaar, is het aantal inlogs verdrievoudigd en is de duur per internetsessie met ruim acht minuten gestegen tot een gemiddelde van meer dan 29 minuten. De totale internetduur op alle CARDHotSpot accesspoints is in een jaar tijd zelfs gestegen met ruim 525%. De stijging van het aantal inlogs en de totale internetduur is te danken aan een stijging in het gebruik en de verdere uitbreiding van het aantal CARDHotSpot locaties.

CARD International wordt gezien als pionier op het gebied van WiFi-services, die zich sterk heeft weten te onderscheiden van gerenommeerde telecombedrijven als KPN, T-Mobile en Swisscom. Het succes van de HotSpots van CARD heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen, waardoor de winsten van aanbieders CARDHotSpot, hoger uitvallen dan voorspeld. Hieruit kan worden opgemaakt dat uitbreiding van de service met WiFi toepassingen in de horeca- en hotelbranche succesvol kan worden genoemd.

Diverse telecombedrijven benaderen de markt met gratis installaties, een aantrekkelijk aanbod. Men realiseert vaak pas achteraf dat zij een contract zijn aangegaan gedurende een x aantal jaren, waarbij de prepaidcards verkocht moeten worden tegen een marginale vergoeding. Er wordt hiermee wel een extra service geboden aan de gasten, maar zullen daarentegen niet meeprofiteren met de winsten die voortvloeien uit het gebruik van het systeem.

CARDHotSpot vereist een relatief lage investering voor de installatie, maar is in zeer korte tijd terug te verdienen. De opbrengsten gegenereerd uit de verkoop van prepaidcards worden voor de volle honderd procent toegekend aan de hotels. De perspectieven van CARDHotSpot zijn veelbelovend te noemen. De maatschappij raakt steeds meer gehecht aan de voordelen die het Internet te bieden heeft. De technologische wereld staat niet stil en de wensen van de maatschappij veranderen. CARD International begeleidt de hotelbranche in de hectische wereld van de techniek, door te voorzien in commercieel aantrekkelijke toepassingen in de facilitaire dienstverlening.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
EINDE PERSBERICHT

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of door contact op te nemen met:

Oscar Geukens 020 - 69 33 565
Frans van Meetelen 020 - 69 33 565
Website : www.cardhotspot.nl & www.card-international.net E-mail : oog@card-international.net