Ingezonden persbericht


WTW gebruikers blijken zeer tevreden over binnenmilieu

Rotterdam - 10 april 2007. In tegenstelling tot het heersende beeld over Warmte-Terug-Win ventilatiesystemen is de huidige generatie gebruikers juist uitermate tevreden over de effecten op het binnenhuismilieu. Op bijna alle aspecten (mate van tocht, energiezuinigheid woning, hoeveelheid vocht, stof en droogte van de lucht) zijn WTW bezitters substantieel meer tevreden dan niet WTW-bezitters. Opvallend is dat de tevredenheid over de frisse lucht bij WTW gebruikers achterblijft. Dit komt doordat veel gebruikers nog altijd denken dat ze hun ramen dicht moeten houden. Dit is zeker niet het geval.

In het bijgevoegde artikel vindt u de volledige resultaten van dit onderzoek. Mogelijk is dit interessante informatie voor uw blad. U bent natuurlijk vrij om redactionele aanpassingen in de tekst te doen. Indien er andere aanpassingen dan tekstueel gewenst zijn, dan echter wel graag in overleg met USP.

Wij verzoeken u vriendelijk, indien u overgaat tot publicatie, ons hiervan een bewijsexemplaar toe te sturen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan zijn wij bereikbaar via e-mail en op onderstaand adres.

Vriendelijke groet,

Henri Busker

USP Marketing Consultancy BV
Kralingseplaslaan 99
3061 DG Rotterdam
tel: 010 206 6900
fax: 010 206 6901
e-mail: busker@usp-mc.nl
www.usp-mc.nl
www.deeluwmening.nl
www.bouwpanel.nl