Generali

Generali feliciteert prijswinnaars van DGA Pensioenquiz en Collectief Pensioenquiz

Onlangs heeft Generali bekendgemaakt dat Thoma Pensioenadviseurs in Lochem en Octras in Sneek de 1e prijswinnaars zijn van respectievelijk de Generali Collectief Pensioenquiz en de Generali DGA Pensioenquiz.

Tijdens Pensioenvak (20 maart jl.) in het congrescentrum Amsterdam Rai konden intermediairs op de Generali stand hun parate kennis op het gebied van pensioenen testen. Voor deze gelegenheid had Generali twee kennisquizen ontwikkeld: de Generali Collectief Pensioenquiz en de Generali DGA Pensioenquiz. Elke quiz bestond uit 10 meerkeuze vragen. De belangstelling was groot. De uitdaging ook. Er werd op tijd én score beoordeeld. De gemiddelde score was een 7 voor de DGA Pensioenquiz en een 8 voor de DGA Collectief Pensioenquiz. De hoogste score voor beiden quizen was een 9.

De prijswinnaars
Collectief Pensioenquiz
1e prijs: de heer Wevers van Thoma Pensioenadviseurs in Lochem 2e prijs: de heer Van Munster van Assudex in Rotterdam 3e prijs: de heer Van Woerden van Pensioendesk Nederland in Baarn

DGA Pensioenquiz
1e prijs: de heer De Haas van Octras in Sneek
2e prijs: de heer Lammers van Kröller Assurantien in Den Haag 3e prijs: de heer Wiggelinkhuijsen van Kroezen BV in Beesd

Generali feliciteert alle winnaars. Zij zullen de prijzen (1e prijs: een Philips WAC 5 wireless Audio Center, 2e prijs: een Philips portable DVD speler, 3e prijs: een Armani horologe) binnenkort op feestelijke wijze op hun kantoor in ontvangst nemen.

Publicatiedatum: 10-04-2007

© Generali verzekeringsgroep 2007