AutoRai

SEAT geeft kaarten weg voor WTCC-races Zandvoort

(4/10/2007)
Op 6 mei aanstaande springen op het Circuit Park Zandvoort de lichten op groen voor ronden 3&4 van het prestigieuze World Touring Car Championship (WTCC).Iedereen die nu een proefrit maakt in een SEAT ontvangt gratis twee toegangskaarten voor de WTCC-races op Zandvoort.

Het is de eerste maal dat dit spectaculaire wereldkampioenschap voor toerwagens het unieke Nederlandse duinencircuit aan doet. SEAT, dat met een aantal SEATs Leon World Touring Car én de Nederlandse SEAT-coureur Tom Coronel ruim vertegenwoordigd is in het startveld, pakt tijdens het WTCC-weekend groots uit.

Afgelopen jaar deed SEAT al uitstekende zaken in het WTCC. Het Spaanse merk was in 2006 voor het eerst met de nieuwe Leon present in het WK voor toerwagens en direct trok de Nederlandse SEAT-rijder Tom Coronel namens SEAT Holland de wereldtitel in de Independent Trophy naar zich toe. Dit jaar gaan SEAT en Tom Coronel opnieuw voor WK-succes, ditmaal in het algemeen klassement. Tijdens de WTCC-races op het Circuit Park Zandvoort zal Coronel dan ook gaan voor een podiumplaats.

Gratis WTCC-kaarten
Niet alleen op de baan gaat SEAT op 6 mei in Zandvoort voor een spektakel zorgen, ook op de tribunes zal het één groot Spaans feest worden. In de maand april start SEAT-importeur Pon Car namelijk een omvangrijke proefritcampagne in ons land, inclusief een TV-commercial waarin een hoofdrol is weggelegd voor SEAT-coureur Tom Coronel. Iedereen die in april bij de SEAT-dealer een proefrit maakt in een SEAT, ontvangt gratis twee toegangskaarten voor het WTCC-spektakel in Zandvoort, op zondag 6 mei. Zo zijn de verrichtingen van de SEAT-coureurs tijdens de races op zondag voor iedereen op de eerste rang te volgen, waarbij de prikkelende geur van benzine en verbrand rubber gegarandeerd is. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over de actie of het reserveren van een proefrit bij een SEAT-dealer in de buurt terecht op de website www.seat.nl.

Overigens worden de WTCC-races op Zandvoort dankzij de samenwerking tussen SEAT en RTL op 6 mei ook live op televisie uitgezonden, in het programma RTL GP op RTL7, met speciale aandacht voor SEAT.