Gemeente Hoorn


Opening vacaturezuil in GWI

10 april 2007 - Op vrijdag 13 april opent wethouder J. A. de Boer officieel een vacaturezuil in het GWI (Gebouw Werk en Inkomen). Dit doet hij samen met mevrouw M. Kluft, de eerste werkzoekende die via deze zuil al een baan heeft gevonden. Via de vacaturezuil kunnen werkzoekenden direct solliciteren bij uitzendbureau Tempo Team.

Via de zuil kunnen werkzoekenden vacatures bekijken en direct (via een webcam) een gesprek voeren met een consulent van Tempo Team. Documenten als een CV en ID-bewijs kunnen ter plekke worden gescand.

Na de opening start in het GWI het werkcafé waar werkzoekenden in contact kunnen komen met onder andere de volgende werkgevers: Hessing Groente, Crawford, de Omring, Op/Maat, Renolit en Fiolet Taaltraining. De beursvloer van het GWI is voor deze gelegenheid omgetoverd tot een gezellig café met muziek, een hapje en een frisdrankje. Het werkcafé duurt van 13.00 tot 16.00 uur en is georganiseerd door CWI West Friesland, Tempo Team en de gemeente Hoorn. Het GWI is gevestigd aan het Dampten 2 in Hoorn.