Gemeente Grootegast


Grootegast wordt in beeld gebracht door CycloMedia

De komende weken fotografeert het bedrijf CycloMedia de hele gemeente Grootegast. Een Opel Corsa, voorzien van een speciale camera op het dak, rijdt door de gemeente om 360° panoramafoto's te maken. De auto van CycloMedia rijdt over alle openbare wegen en stopt om de 10 meter om een foto te maken.

De dienstverlening van CycloMedia richt zich op de zakelijke markt. De 360º panoramafoto's worden onder andere gebruikt door gemeenten, provincies, rijksoverheid en makelaars. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor inventarisatie van de buitenruimte, afhandeling van vergunningaanvragen en het beantwoorden van vragen van burgers.

Meer informatie
CycloMedia benadrukt dat de gegevens niet worden gebruikt voor direct-marketingdoeleinden. Meer informatie is te vinden op: CycloMedia in Waardenburg maakt al sinds 1992 panoramafoto's vanaf de openbare weg om zo een landelijk dekkende database in te richten. De foto's worden door CycloMedia aan de publieke en private sector beschikbaar gesteld, bijvoorbeeld aan overheden voor stedelijk beheer, inrichting, taxaties, voorlichting, openbare orde en veiligheid, maar ook aan woningcorporaties en makelaars voor de presentatie van woningen. De foto's worden door CycloMedia opgeslagen in een bestand, gecombineerd met de coördinaten van de opnameposities. Wij benadrukken dat de gegevens niet zullen worden gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven vermeld.

Het is mogelijk dat er op deze foto's herkenbare personen voorkomen. In dat geval verwerkt CycloMedia persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Deze heeft tot doel de privacy van individuen te beschermen. Daarom heeft CycloMedia haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens, onder nummer 1004101. Om te voldoen aan de verplichtingen vanuit de WBP, informeren wij u door middel van deze advertentie vooraf over het maken van de panoramafoto's en het doel daarvan.

Indien u in de nabije of verdere toekomst een auto ziet met de naam CycloMedia, dan weet u waarvoor de opnamen worden gemaakt. Voor meer informatie: www.cyclomedia.nl

---

(c) Gemeente Grootegast