Nieuwe Website Pearle Opticiens Opgeleverd


Wend introduceert Korting 2.0 op website Pearle.nl

AMSTERDAM, 20070410 -- Internetbureau `Wend' lanceert vandaag de nieuwe website van Pearle Opticiens, www.pearle.nl. De nieuwe internetambities van Pearle hebben als doel de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Door middel van een interactieve module wordt een persoonlijke korting berekend voor elke mogelijke klant.

De interactieve module bestaat uit enkele vragen waardoor er een op maat gemaakte korting te verkrijgen is. Naast de interactieve module is het mogelijk om op de website kortingscoupons te printen. De coupons kunnen vervolgens worden ingeleverd bij één van de 210 Pearle vestigingen. De vernieuwde website schept tevens de mogelijkheid om contactlenzen thuis te laten bezorgen.

De nieuwe website geeft de interactieve ambities van de brillengigant weer. De website heeft een volledig vernieuwde navigatiestructuur en is geoptimaliseerd voor Google. In de toekomst zal de website nog meer als direct marketing instrument ingezet worden.

Wend is een Amsterdams bureau dat gespecialiseerd is in geïntegreerde interactieve communicatieoplossingen. Het bureau bestaat sinds 2002 en heeft sindsdien een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd, waaronder: Alex beleggersbank, KlasseTV/KPN, Pearle Opticiens, Reed Business en Sanoma. Daarnaast werkt Wend voor verschillende reclamebureaus als technology partner en interactive sparring partner.





Ingezonden persbericht