Volition vanaf april fulltime verder


Meer tijd voor creatieve concepten

BUREN, 20070410 -- Volition reclamestudio, voorheen bekend onder de naam Volition Webdesign, zal haar creatieve dienstverlening per 1 april 2007 fulltime voortzetten. "Het is simpelweg niet langer te combineren met mijn parttime functie bij een drukkerij," aldus directeur/eigenaar Sander Breddels.

"De groeiende vraag, leidt rechtevenredig tot een groeiende ambitie," vertelt Sander. In mei 2006 verhuisde Volition van Leerdam naar Buren. Hoewel het pand in Leerdam in principe voldeed, bood de nieuwe locatie een aantal voordelen. De belangrijkste waren: voldoende ruimte voor expansie en een goede bereikbaarheid.

"Een nieuwe investering, moet echter ook worden terugverdiend. Daar hoef je geen zakenman voor te zijn," stelt Sander. Aan zijn bijbaan bij de drukkerij heeft hij een aantal klanten overgehouden, maar steeds meer bedrijven weten Volition rechtstreeks te vinden. Om deze groei door te zetten gaat Volition er voor 100% tegenaan.

In de digitale wereld staan de ontwikkelingen niet stil. Het is voor iedere reclamestudio belangrijk om continu met haar tijd mee te gaan. Ontwerp- en programmeeropdrachten kosten bovendien gewoon veel tijd. Uitbesteden is soms handig, maar levert nu eenmaal minder op. Voor het schrijven van teksten werkt zij samen met een gerenommeerd tekstbureau uit Putten. Programmering van databases besteedt zij uit aan een aantal betrouwbare ICT-partners.

Ondanks alle veranderingen, blijft de doelstelling van Volition het komende jaar hetzelfde. Websites moeten grafisch en technisch goed in elkaar zitten. Daarnaast zijn een breed dienstenpakket en goede service belangrijk voor langdurige relaties.