Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Motorrijder ernstig gewond

Beekbergen, 10-04-2007 o 2en 31-jarige motorrijder uit Eerbeek raakte zondagavond 8 april rond 20.45 uur ernstig gewond nadat hij in aanrijding kwam met een personenauto bestuurd door een 60-jarige man uit Beekbergen. Hij werd door een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De bestuurder van de auto werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De automobilist reed over de Koningsweg in Beekbergen en wilde de Loenenseweg oprijden. Hij zou naar eigen zeggen hebben gestopt alvorens over te steken. De motorrijder reed op de Loenenseweg en kwam uit de richting Beekbergen en kon, mogelijk door te hoge snelheid, niet op tijd een aanrijding voorkomen.

De motorrijder boorde zich in het linkerportier van de auto en raakte zwaargewond. Hij werd eerst onder politiebegeleiding per ambulance richting het ziekenhuis in Nijmegen overgebracht, op de A50 heeft de traumaheli de patiënt overgenomen. De automobilist werd met lichte verwondingen naar het Lukasziekenhuis in Apeldoorn vervoerd. Door diverse mensen in de buurt van het ongeval werd hulp aangeboden.

Getuigen die meer informatie kunnen geven over dit ongeval, worden verzocht zich bij de politie te melden via 0900-8844.