PRESS RELEASE


Time :
09:00:00

Date :
10 April 2007

Sender Name:
Life Fitness Benelux & Distributor Business

iPod nu ook te gebruiken op Life Fitness apparatuur

BARENDRECHT - (10 april 2007) - Wereldmarktleider Life Fitness zal als eerste in de markt fitnessapparatuur gaan aanbieden die integratie met het zeer populaire iPod systeem mogelijk maakt.

De iPod-integratie biedt de mogelijkheid de iPod in te pluggen op het LCD-display van de Life Fitness-toestellen. Op deze manier kan de sporter handig zijn muzieklijsten en videobeelden bekijken op het LCD-scherm van het toestel tijdens de training. De verbinding zorgt er tevens voor dat de iPod zichzelf tijdens de workout automatisch oplaadt. Gebruikers pluggen hun hoofdtelefoon direct in het console van de apparatuur, terwijl de iPod opgeborgen wordt in de iPod-houder. Het eerste Life Fitness-toestel met deze toepassing is vorige week gedemonstreerd in de Verenigde Staten tijdens de IHRSA-conventie in San Francisco - 's werelds toonaangevend fitnessevenement - en is naar verwachting in 2008 in de Benelux beschikbaar.

"Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Apple waardoor fitness en entertainment steeds meer hand in hand gaan," aldus John Stransky, president van Life Fitness. "Het past bij onze rol als wereldmarktleider waarbij wij een belangrijke taak vervullen in de verdere evolutie van de fitnessbranche. De integratie met iPod, die veel van onze klanten gebruiken tijdens hun training, is hier een goed voorbeeld van en is uniek in de markt."

"Het is voor onze klanten een goede ontwikkeling dat Life Fitness naadloze integratie met de iPod kan aanbieden" zegt Ron Okamoto, Apple's vice-president van World Developer Relations. "Wij zijn ervan overtuigd dat de iPod-bezitters hiermee nog meer plezier gaan beleven tijdens hun workout."


---