Ingezonden persbericht




Nieuwsbrief www.wijn.startpagina.nl
Prikbord : http://www.prikpagina.nl/list.php?f=310 PRIKBORD VAN DE WIJNPAGINA DOOR DE 1.000.000 bezoekers

Op zaterdagmorgen 7 april 2007 verwelkomde het forum van de www.wijn.startpagina.nl zijn 1.000.0000e bezoeker. Deze informele community is uitgegroeid tot een vriendenclub en een kenniscentrum, waar commercie geen rol speelt. Als cadeau ontvingen de prikkers begin april een wijnmarktplaats : http://wijn.startpagina.nl/markt Die ook via de rechterzijde van het prikbord te vinden is.

In 2000 startte dit forum voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals. Sindsdien zijn er 1000en stevige discussies gevoerd en kan iedereen er met vragen en meningen terecht. Vragen worden meestal door de vele specialisten snel beantwoord. Dagelijks komen nu gemiddeld 900 bezoekers op het prikbord, van beginnende wijnliefhebbers tot ervaren vakmensen.

Heel bijzonder zijn de openbare proeverijen en proefclubs, die door heel Nederland via dit prikbord ontstaan zijn. Liefhebbers van bepaalde wijnen wisten elkaar te vinden en organiseerden zeer bijzondere proeverijen. In de open sfeer tussen liefhebbers voelen nieuwelingen zich snel thuis. Van Grand Cru's uit de Bourgogne tot Chateau Yquem, maar ook Australische wijnen kregen de aandacht. Elke week is er wel een proeverij. Zelfs in België werden proeverijen georganiseerd en ook gingen de "PRIKKERS" - zoals de regelmatige bezoekers zich noemen - gezamenlijk op wijnreis naar o.a. Spanje en Duitsland. Omdat veel prikkers wijnproducenten kennen, zijn dit gezellige en leerzame reizen. Nationaal en internationaal is er geen wijnevenement meer of hobby- en vakproevers ontmoeten elkaar. Vaak worden afspraken gemaakt om "de liefhebber" in levende lijve te ontmoeten.

Enige jaren geleden werd een nieuwsbrief aan de wijn.pagina toegevoegd. Hierop kan men zich abonneren, wat reeds door 600 wijn(vak)mensen is gedaan. Wekelijks krijgen zij enige nationale en internationale berichten toegezonden.

Het doel van het prikbord is bereikt, en het zal - naar wij hopen - nog lang functioneren. http://www.prikpagina.nl/list.php?f=310
http://wijn.startpagina.nl/markt

Meer informatie
Meer informatie op www.wijn.startpagina.nl

Telefoon: 06-45010718
Fax: 070-3061298
E-mail: a.sauerbier@planet.nl
Website: www.wijninstituut.nl
Startpagina's:
http://wijn.pagina.nl
http://wijnhandel.pagina.nl
http://wijn-australie.pagina.nl (nieuw)
N.B. Indien u deze informatie niet wenst te ontvangen antwoordt dan met "Neen"