Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Drie aanhoudingen na vechtpartij

Zutphen, 10-04-2007 o De politie heeft in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 april drie mannen aangehouden op de Nieuwstad in Zutphen voor openlijke geweldpleging en zware mishandeling. Een 40-jarige man uit Zutphen raakte gewond door de vechtpartij en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd.

De politie kreeg rond 02.10 uur een melding van een vechtpartij in een horecagelegenheid in op de Nieuwstad in Zutphen waarbij met meubilair werd gegooid.

Aanleiding van de vechtpartij bleek een woordenwisseling tussen een 40-jarige man uit Zutphen en een 33-jarige man uit Deventer. De 33-jarige man uit Deventer stak daarop de man uit Zutphen meerdere keren met een vork. Vervolgens werd het slachtoffer in elkaar geslagen door de man en zijn twee 27-jarige man vrienden uit Zutphen. Zelf sloeg de man ook behoorlijk van zich af. De horecagelegenheid werd zwaar beschadigd.

De drie mannen werden aangehouden en kregen proces-verbaal. Het slachtoffer werd met diverse verwondingen in het ziekenhuis opgenomen.