Ingezonden persbericht

Dé ultieme zomergadget
Nieuwe Casio EXILIM Zoom EX-Z75 leverbaar in drie trendy kleuren

Amstelveen, 10 april 2007 ­ De zomer is het jaargetijde van lange zwoele avonden, kleurrijke festivals, dansen op het strand, exotische vakanties en chillen in het park. Momenten om nooit te vergeten en keer op keer opnieuw te beleven. Dat kan met dé ultieme zomergadget van 2007: de Casio EXILIM Zoom EX-Z75. Deze compacte digitale camera biedt de nieuwste technologie in een trendy jasje. De EX-Z75 is leverbaar in de modieuze kleuren zilver, blauw en roze.

Bewondering, dat is wat de EX-Z75 zal oproepen bij iedereen die een blik werpt op het toestel. De camera heeft een krachtige en gestroomlijnde look en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Dankzij het gebruiksgemak maken ook de minder geoefende fotografen prachtige foto's. De 7,2 megapixels en het 6,6 cm brede tft-kleurenscherm dragen bij aan een optimale fotografie-ervaring. En met de Anti Shake DSP behoren onscherpe foto's door een onvaste hand voorgoed tot het verleden.

De EX-Z75 is de opvolger van de EX-Z70. De nieuwe camera heeft op verschillende fronten nog meer te bieden dan zijn voorganger. Gebruikers genieten met de nieuwe functionaliteit, technische innovaties en het trendy uiterlijk optimaal van de mooiste zomermomenten.

###

EXILIM is een geregistreerd handelsmerk van Casio Computer Co., Ltd. Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerk van de Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Macintosh is een handelsmerk van Apple Computer, Inc. in de Verenigde Staten. Enige andere bedrijfsnaam of productnamen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerk van de respectievelijke bedrijven.

Beeldmateriaal is beschikbaar via: www.lvtpr.com/imagegallery.