Ingezonden persbericht


Assen, maart 2007

UITNODIGING

Persconferentie WK Superbike (TT Circuit Assen)

Het is ons een genoegen u op het TT Circuit Assen uit te nodigen voor het bijwonen van de persconferentie ter gelegenheid van het WK Superbike op 27, 28 en 29 april, ofwel het CORONA EXTRA SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP
De persconferentie van het WK Superbike, WK Supersport, Superstock 1000 FIM Cup en EK Superstock 600 wordt gehouden op WOENSDAG 11 APRIL 2007 in het Media Centre, gelegen boven de pitboxen op de paddock van het TT Circuit Assen. U bent vanaf 14.30 uur welkom in de Press Conference Room, waarna om 15.00 uur de persconferentie begint. Na deze persconferentie biedt het TT Circuit Assen u een drankje en een hapje aan in het VIP-restaurant. TT-voorzitter Jos Vaessen zal ingaan op diverse actuele thema's. Aansluitend zal Jaap Timmer een aantal rijders interviewen en tevens KNMV bondscoach Hennie Lentink een toelichting vragen op de 'switch' die hij gemaakt heeft van tweetakt-racers naar viertaktmotoren voor zijn pupillen. Aansluitend wordt het wedstrijdprogramma van het WK Superbike-weekeinde nader toegelicht. Onder andere zal worden ingaan op de titelkansen van de uit de MotoGP overgekomen Max Biaggi op de Corona Suzuki en die van WK leider James Toseland uit het Nederlandse Ten Kate Honda team. Alle in dit WK evenement actieve Nederlandse teams (waaronder het Hannspree Ten Kate Honda Team, Team Hoegee Suzuki Racing en JE Kunstgras Arie Vos Racing) zullen op de persconferentie aanwezig zijn,

Vanzelfsprekend bestaat er voor de journalisten de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke interviews en voor fotografen en televisie de mogelijkheid om opnames te maken. In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegde antwoordkaart in te vullen en te verzenden. Wij hopen van harte u op woensdag 11 april te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Bestuur, directie en medewerkers TT Circuit Assen

Bijlage: * antwoordformulier


---- --
Antwoordformulier Persconferentie WK SUPERBIKE 2007

Medium/magazine : _______________________________________________________

Naam : _______________________________________________________

Adres medium : _______________________________________________________

Woonplaats : _______________________________________________________

Telefoonnummer : _______________________________________________________

Faxnummer : _______________________________________________________

e-mail : _______________________________________________________

Aankruisen wat van toepassing is:

0* JA, ik zal met ** personen aanwezig zijn bij de persconferentie van het WK Superbike in het Pers centrum op het TT Circuit Assen op woensdag 11 april a.s. (** A.U.B. aangeven met hoeveel personen u komt.)

0* NEE, ik zal niet aanwezig zijn bij de persconferentie van het WK Superbike op woensdag 11 april in het Pers centrum op het TT Circuit Assen, maar wil wel graag een persmap ontvangen.

0* NEE, ik zal niet aanwezig zijn bij de persconferentie van het WK Superbike, en wij hebben geen interesse in de persmap.


* Aankruisen wat van toepassing is
Dit antwoordformulier a.u.b. vóór vrijdag 6 april 2007 faxen naar (0592) 35 69 11 of opsturen aan
TT Circuit Assen, T.a.v. Willem Lute, Postbus 150, 9400 AD ASSEN.


---- --