Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Meisjesteam De Schakel klaar voor finale Nationaal Schoolstraatvoetbal Kampioenschap op 11 april 2007

Het meisjesteam van Montesorrischool De Schakel uit Hoogvliet is volop in training voor het Nationaal Schoolstraatvoetbal Kampioenschap in Amsterdam. Het team kwam als beste basisschoolteam uit de voorronde in Rotterdam.
damesstraatvoetbalteam De Schakel

Op de foto staand: Larissa Arts, Eva Ernst, Fleur Veenstra en Aukje Muller. Zittend: Evelien Been, Michelle Bos, Michelle Bos, Priscilla Meijboom en Laura Bos

Het is nog even wachten op het nieuwe tenue dat gesponsord wordt door Rabobank Hoogvliet, maar dan zijn ze er ook helemaal klaar voor. Het Nationaal Kampioenschap wordt gespeeld op woensdag 11 april op het voorplein bij het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Begeleider/moeder Brenda Veenstra over de voorbereidingen: Op school wordt hard gewerkt aan de spandoeken, want natuurlijk zullen de meiden enthousiast worden toegejuicht tijdens het kampioenschap. Het is ook fantastisch dat Dave de Held van de Rabobank het tenue heeft gesponsord. De meiden zelf beginnen nu wel zenuwachtig te worden, want in totaal doen er 26 teams uit 13 steden mee. Ze hebben de afgelopen weken na afloop van school extra getraind met meester Marijn Verhoef en juffrouw Myrte Tobbe.

Meester Marijn Verhoef:Het is echt heel leuk om te zien hoe deze meiden toeleven naar het kampioenschap. We zijn natuurlijk al erg trots dat ze de finale in Amsterdam hebben bereikt en ik heb er alle vertrouwen in dat ze het goed gaan doen. We hebben natuurlijk niet voor niets extra getraind. Iedere vrijdag na afloop van school hebben we in sporthal Hoogvliet een uur getraind op balvaardigheid en techniek.

Meer informatie over het Nationaal Schoolstraatvoetbal Kampioenschap is te vinden op www.schoolstraatvoetbal.nl.

Kijk ook op
schoolstraatvoetbal
De Schakel