Haagse Hogeschool

Woensdag 11 april Open Dag op De Haagse Hogeschool

Een vervolgstudie kiezen is best moeilijk; waar ben ik goed in, waar liggen mijn interesses of wat wil ik later worden? Tijdens de Open Dag van De Haagse Hogeschool zetten studenten en medewerkers je aan het denken over je toekomst. De Open Dag is op woensdag 11 april van 18.00 -21.00 uur.

Studenten en medewerkers staan klaar om je van alles te vertellen over het studeren aan de opleidingen van De Haagse Hogeschool. Je kunt presentaties bijwonen, persoonlijke gesprekken voeren en de sfeer in ons gebouw proeven. Bezoekers die naar het buitenland willen, kunnen terecht bij de internationale opleidingen en masters, maar ook veel Nederlandstalige bacheloropleidingen van De Haagse Hogeschool bieden de mogelijkheid naar het buitenland te gaan. Ook bezoekers die willen weten wat De Haagse Hogeschool aan faciliteiten te bieden heeft, komen ruimschoots aan hun trekken. Je kunt meegaan met een rondleiding. In de gloednieuwe Talentlaan maak je kennis met sport, cultuur, talentontwikkeling en internationale stages.

De Open Dag vindt plaats op het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Ook de Academie voor Sportstudies aan de Laan van Poot 363 heeft een kleinschalige Open Dag van 18.00 â 21.00 uur. De Open Dag vindt ook plaats op onze vestigingen in Rijswijk en Zoetermeer op woensdag 11 april.

Nieuwe opleidingen en varianten per september 2007

In september 2007 breidt de hogeschool haar aanbod uit met een tweetal nieuwe Engelstalige bacheloropleidingen: International & European Law en International Public Management. Ook geheel nieuw is de Associate degree Installatietechniek in Rijswijk en bij Accountancy is het vanaf september mogelijk om ook in duaal te studeren.

De opleiding International & European Law is een uitdagende studie in een internationale context, die internationaal recht en Europees recht omvat. Je leert hoe je mensen, organisaties of landen vertegenwoordigt, hoe je wetten maakt en hoe je contracten opstelt. International Public Management is een internationaal georiënteerde opleiding, voor degenen die in overheidszaken geïnteresseerd zijn. Beleid ontwikkelen, maatschappelijke problemen en mensen motiveren zijn sleutelwoorden van deze opleiding. De Associate degree Installatietechniek is een tweejarige opleiding, waarbij het accent ligt op projectmanagement in de installatietechniek. De opleiding richt zich zowel op mboâers als werkenden. De duale opleiding Accountancy tot slot is een mix tussen theorie en praktijk, waarbij je werkt bij een accountantskantoor en colleges volgt op de hogeschool. Op de Open Dag vertellen we je graag alles over onze nieuws opleidingen en opleidingsvarianten.

Het volledige programma van de Open Dag en informatie over de nieuwe opleidingen en opleidingsvarianten kun je vinden op www.dehaagsehogeschool.nl.